Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На чергову сесію міської ради заплановано винести проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5,7575га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул.Текстильна КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради».

Відповідно до проекту, комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради планують затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5,7575га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул. Текстильна.

Земельну ділянку відібрали в Тернопільського державно-науково технічного підприємства «Промінь», враховуючи його письмову згоду.

Найцікавіше, що справа гаражів на вул. Текстильній перебувала на розгляді Апеляційного суду Львівської області, який погодившись із позицією прокуратури Тернопільської області, своїм рішенням зобов’язав скасувати незаконні рішення Тернопільської міської ради і повернути у державну власність земельну ділянку, що належала оборонному підприємству.

Наразі невідомо, чи Надал просто не звертає увагу на рішення суду та позицію проокуратури, чи він виносить нове рішення.

Єдине, до чого треба готуватися власникам металевих гаражів, то це до витрачання грошей на БУДІВНИЦТВО капітальних гаражів, адже саме це і передбачено проектом рішення.

Проект № 176   Вносить В.Л.Кібляр
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5,7575га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул.Текстильна КП фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради
Розглянувши звернення комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код 14055223) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 5,7575га для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул. Текстильна.
2. Припинити право користування Тернопільському державно-науково технічному підприємству «Промінь» (ід. код 14040960) частиною земельної ділянки площею 5,7796га за адресою вул. Текстильна, враховуючи письмову згоду землекористувача.
3. Надати в постійне користування комунальному підприємству фірмі «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради (ід. код 14055223) земельну ділянку площею 5,7575га (кад.номер 6110100000040030040) для будівництва та обслуговування гаражів за адресою вул.Текстильна.
4. Віднести земельну ділянку, вказану в п.3, до земель житлової та громадської забудови.
5. Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» Тернопільської міської ради в двомісячний термін зареєструвати право постійного користування у встановленому законодавством порядку.
6. Зобов’язати Тернопільське державне-науково технічне підприємство «Промінь» внести зміни в державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 05.12.2000р. за №556.
7. Доручити міському голові створити комісію з залученням представників фракцій міської ради та депутатів від виборчих округів Ландяка П.Д. та Фостика В.Б.для вивчення питання дотримання прав та інтересів громадян – користувачів існуючих гаражів на земельній ділянці площею 5,7575га за адресою вул. Текстильна.
8. Зобов’язати комунальне підприємство фірму «Тернопільбудінвестзамовник» укласти договори на обслуговування гаражів та прилеглої території з користувачами зазначених об’єктів.
Міський голова   С.В.Надал

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.