Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька днів тому Україна відзначала річницю Революції Гідності. “Львів Тернопіль щоДенно” ж вважає, що нам рано святкувати річниці, поки усі причетні до смертей на Майдані не будуть покарані, а разом з ними усі ті, хто “сповідував” режим Антимайдану.

Так, ми отримали перелік деяких жителів Шумського району, які добровільно-примусово відправляли в столицю від імені Януковича людей якраз на Антимайдани.

Пройдемось по персоналіях.

1.Штурма Віктор Петрович – (колишній) перший заступник голови райдержадміністрації. Не був у лавах Партії Регіонів, але активно організовував людей на Антимайдан, також їздив і сам. Що цікаво, зараз він є заступником штабу  “Блоку Петра Порошенка”(на Шумщині) і претендує на посаду голови місцевої РДА.

2. Скибіцька Світлана Анатоліївна– (колишній) заступник голови райдержадміністрації з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності, залучення інвестицій, паливно-енергетичного комплексу, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства. Ця пані залякувала батьків студентів тим, що їх дітей виженуть з навчальних закладів, якщо вони ітимуть на Майдан.

3. Демчук Світлана Леонтіївна – (колишній) заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань (голова ради Шумської організації профспілки працівників освіти і науки). Пані Світалана відома навіть в Тернополі, бо мала честь висіти на почесному стовпі ганьби. до речі, вона є представником  партії “Єдиний центр”.

4.Хрищук Віталій Михайлович –  (колишній) керівник апарату райдержадміністрації. член Партії Регіонів. Саме він зривав прапор ЄС у Шумську. Також активно організовував людей на Антимайдани.

5.Табачук Лариса Сафатівна – (колишній) начальник відділу з питань освіти РДА.Ця пані змушувала вчителів  вступати в ПР, також займалась відправкою людей на Антимайдан.

6. Садовський Віктор Анатолійович – екс-голова адміністрації Шумської РДА. Саме він був основним організатором людей на Антимайдани, оскільки вірою і правдою служив “режиму”.  До речі, на позачергових виборах до Верховної ради зробив вигляд, що ПР не було і спокійно балотувався в Раду як позапартійник.

Ми перерахували лише найцікавіших. Та аби нікого не образити, не опустити чиєсь прізвище, подаємо повний список жителів Шумщини, які або їздили, або самі ж організовували Антимайдан.

Львів Тернопіль щоДенно” вважає, що цих людей мають знати так, як і Героїв Небесної Сотні. Адже не було б їх, не було б і стільки невинних смертей на Майдані.

Список (примітка: майже всі ці люди уже звільнені із займанх посад в Шумській РДА (деякі досі воюють за свої посади у судах).

Працівники райдержадміністрації

1. Штурма Віктор Петрович – перший заступник голови райдержадміністрації.

2. Демчук Світлана Леонтіївна – заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань ( голова ради Шумської організації профспілки працівників освіти і науки)

3. Скибіцька Світлана Анатоліївна – заступник голови райдержадміністрації з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності, залучення інвестицій, паливно-енергетичного комплексу, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово- комунального господарства.

4. Хрищук Віталій Михайлович – керівник апарату райдержадміністрації.

5.Бойко Валентина Мартинівна – директор територіального центру соціального обслуговування населення.

6. Бойчук Іван Михайлович – начальник загального відділу райдержадміністрації.

7. Мамчур Андрій Юрійович – спеціаліст з питань комп’ютерного забезпечення фінансово-господарського забезпечення апарату РДА.

8. Королюк Олег Ярославович – спеціаліст I категорії ведення державного реєстру виборців апарату Шумської РДА.

9. Гук Вадим Володимирович – спеціаліст сектору контролю Шумської РДА.

10. Климчук Віта Іванівна – завідувач сектору зв’яків із засобами масової інформації та громадськістю і з питань внутрішньої політики апарату райдержадміністрації Шумської РДА

11.Шевело Оксана Євгенівна – заступник начальника Управління соціального захисту населення.

12. Табачук Лариса Сафатівна – начальник відділу з питань

13. Головатюк Юрій Мартинович – начальник відділу культури і туризму Шумської РДА.

14 Щурик Надія Миколіївна – завідувач сектором у справах молоді та спорту Шумської РДА.

15 Нетребчук Юрій Касянович – колишній начальник агропромислового розвитку Шумської РДА

16. Ткачук Ігор Дмитрович – начальник відділу розвитку інфраструктури Шумської РДА.

17.Никитюк Іван Миколайович – сектор економіки і підприємництва Шумської РДА.

18. Верещинський Василь Михайлович – начальник служби у справах дітей Шумської РДА.

19. Садовський Віктор Анатолійович – голова адміністрації Шумської РДА.

20.Кирея Галина Дмитрівна – заступник начальника – начальник бюджетного відділу

21. Буга Анатолій Дмитрович – відділ культури – господарсько- розрахункова група – інженер з охорони праці та техніки безпеки.

22. Пташнік Микола Вікторович – головний спеціаліст з питань економічного аналізу, кадрової роботи та діловодства відділу агропромислового розвитку.

23. Грушко Віталій Георгійович  – голова районної ради Шумська.

Коментарі  

 
+1 #4 777 27.11.2014 16:41
а чому тільки про Шумськ питання піднімається? Невже не видно тих хто досі працює на керівних посадах в ОДА і робив те саме?
Цитувати
 
 
+1 #3 www.eramedia.com.ua 27.11.2014 15:45
не адекватні
http://eramedia.com.ua/article/196422-antimayidan_blya_radi_rozvajayut_promovami_ta_psnyami_kalashniko/
Цитувати
 
 
+1 #2 Nataliya 27.11.2014 15:27
"Львів Тернопіль щоденно" розмістив статтю яку "свобудівське бидло" їм дало, бо те бидло вже в стані агонії не знає що б ще йому придумати щоб звести наклепи на людей які знають про його "добрі та чесні" справи і звертаються в різні інстанції для притягнення цього бидла до відповідальност і. "Шановні свобудівці" це ваші останні дні йдіть на*** і лишіть всіх у спокої, бо мало того що підете по криміналу, то ще й будете все життя відробляти за наклепи і завдані моральні збитки.
Цитувати
 
 
+1 #1 Teo 27.11.2014 14:57
"Автора, автора!" - просили 23 чоловіки згідно списку, для того щоб подати до суду за наклеп.
Шановні тернополяни, не вірте опусам невідомого автора у жовтій пресі. Якщо ці люди щось порушили то повинні бути покарані судом. Якщо вони не покарані, то нічого не порушили.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.