Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора на сесії міської ради під час обговорення питання, що стосувалось виділення землі для воїнів АТО, депутат Володимир Муц звинуватив Сергія Надала в тому, що запропоновані ділянки землі, які знаходяться на вулиці Микулинецька, є не придатними

- Еліта це ті військові, які приїхали з зони АТО, а не Сергій Віталійович, як він себе вважає. Ділянки їм потрібно 100% виділити, але ті, які передбачають для компанії мера.  А на вулиці Микуленецькій нехай собі залишать. Бо ця ділянка, яку їм хочуть дати – це відстійник. Там практично нічого не можна будувати. Потрібно нашим Героям давати по-людськи ділянки, такі, які вони заслужили. А не робити дешевий піар.  Бо ці запропоновані ділянки є непридатними, – каже депутат.

 

За словами депутата Володимира Муца, вчорашня сесія міськради це “закрите акціонерне товариство Надала”.

- Адже кожного разу, коли переходять до розгляду земельних питань, сесія міської ради перетворюється на глухоніме шоу. Ніхто нічого не запитує, а більшість механічно нажимає правильні кнопки. Кожне, намагання поставити питання, уточнити якусь інформацію, натикається на завчену фразу: Все в межах законодавства!! Воно, то добре, що все в межах законодавста, але скажіть мені будь-ласка, по якому законодавству ви надаєте відмови в отриманнні інформації. Я подаю, чітке звернення: Надати інформацію, щодо наявності вільних земельних ділянок призначених для житлової та громадської забудови, відповідь отримую: Вільних земельних ділянок немає! Приходжу на сесію, більше 100 питань земельні. Ви може, так захопилися дерибаном землі, що може вже Тернопільський район дерибаните?. Яку землю Ви роздаєте??? Складається, враження що у нас не міська рада, а закрите акціонерне товариство, хто має акції, тобто входить до числа побратимів, той знає де земля і отримує її, а хто не входить навіть не має права знати. Хочу сказати, що ввійти в число побратимів можна, але для того треба стати глухим і німим, особливо радий старатись Мандзій, той взагалі готовий пакетом всі земельні питання пропустити, напевно хороше заохочення? То, виходить для одних землю знаходять, а для простих громадян землі немає. Я вважаю, що ця інформація повинна бути доступна і публічна, тому ще раз подаю звернення: Надати інформацію про наявність вільних земельних ділянок їх місцезнаходження.Одним словом як крали так і дальше крадуть!!! (доречі мені також пропонували акції, але я відмовився), – каже Володимир Муц.

Коментарі  

 
-1 #1 Al6owa 29.11.2014 16:13
Чого ви так хвилюєтеся, Надал дав прокуратурі доручення розібратися по даному питанню. Якщо Муц говорить неправду, він має вибачитися. А до "журналістів" , дивіться уважно сесію, і будете інформовані.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.