Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після того, як міліція зізналася, що закрила всі кримінальні справи, відриті проти чиновників міської ради, про що ми писали  в статті Революція перемогла: проти Надала і його підлеглих закрили всі кримінальні справи виникає логічне запитання, чи законними були дії вже самої міліції?


Сподіваємось, що кримінальне провадження, де завдано збитків комунальному підприємству громади міста майже на півмільйона гривень, таки буде спрямоване до суду, і не «згорить» заднім числом і не буде закрите, як попередні.

Впевнені, що прокуратура повинна по особливому наглядати за діями міліціонерів, адже фігурантом кримінальної справи є депутат міської ради Володимир Кузьма, який очолює КП «Тернопільводоканал».

Кримінальне провадження за №…4204 відкрите ще 14 листопада 2013 року, тобто задовго до кривавих подій Революції Гідності, хоча мирні масові протести вже тривали.

Кримінальне провадження відкрите управлінням по боротьбі з економічною злочинністю за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією).

Під час слідства міліціонери повинні були провести вилучення установчих документів КП «Тернопільводоканал», наказу про призначення на посаду директора Кузьми В.А., його функціональні обов’язки, усі протоколи рішень технічної ради та усі інші документи, на підставі яких приймалося рішення та встановлювалися лічильники з порушенням антимонопольного законодавства.

Крім того, слідчі планували допитати директора КП «Тернопільводоканал» Кузьму В.А., чи вправі він був створювати технічну раду, затверджувати її положення та видавати відповідні накази; чому, не дивлячись на прийняті рішення Антимонопольним комітетом в Тернопільській області, очолюване Кузьмою В.А. підприємство продовжувало порушувати антимонопольне законодавство.

Також мали бути допитані члени технічної ради та особи, які встановлювали лічильники, згідно з виданих КП «Тернопільводоканал» технічних умов.

До кримінального провадження мали бути долучені матеріали перевірки Державної фінансової інспекції.

В результаті проведених слідчих дій та зібраних доказів, планувалося, що кримінальне провадження буде перекваліфіковане за статтею 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість).

Незаконна діяльність директора КП «Тернопільводоканал» вже неодноразова ставала предметом журналістських публікацій, однак результатів роботи правоохоронців так і не видно.

Зате після накладення Антимонопольним комітетом штрафу в розмірі майже півмільйона гривень дивним чином зросли тарифи на послуги КП «Тернопільводоканал».

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #7 Богдан B 07.12.2014 11:11
Треба почистити Тернопільводока нал а заодно і міську раду від паразитів, провести своєрідну дизінфекцію.
Цитувати
 
 
+1 #6 Богдан Ш 04.12.2014 16:37
корупціонер повинен відповідати за скоєне своїм майном і здоровям
Цитувати
 
 
+1 #5 Любомир 04.12.2014 15:50
Якщо не правоохоронці то люди виведуть цих лукаво єсмь глаголячих так само як тих, хто набрав у рот води, на чисту воду
Цитувати
 
 
+1 #4 Люстратор 04.12.2014 15:47
правоохоронці повинні притягувати до відповідальносі т усіх корупціонерів і шкідників незалежно від партійної приналежності. А якщо прокуратура не працює тоді ми йдемо до неї..
Цитувати
 
 
+1 #3 Люстратор 04.12.2014 15:44
правоохоронці повинні працювати по-закону і притягувати до відповідальност і усіх, незалежно від партійної приналежності, що було зроблено, а от прокуратура виявляє бездіяльність. Значить ми підемо до них.
Давно ніхто їх не відвідував з часів майдану.
Цитувати
 
 
-1 #2 Павло Р. 02.12.2014 17:35
Мєнти справи відкривали по надуманих причинах. То тепер нехай самі думають, які їх позакривати. Міська рада працювала законно і тепер це доведено, а мєнти - на режим Янека.
Цитувати
 
 
+1 #1 Люстратор 02.12.2014 16:18
А де ж наша прокуратура,кот ра повертає (в пресі ВСЕ ВКРАДЕНЕ НАРОДУ).Напевне Кузьма добряче заплатив.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.