Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відомий тернополянин Сергій Притула разом з першим україномовним гумор – шоу «Вар’яти» не тільки займаються активно волонтерством, а знаходять час не забувати про своїх прихильників. Наприкінці листопада вони просто «рвали» великі зали.

Причому виступають хлопці не в клубах, а в хороших концертних залах. І скрізь були аншлаги.

Сергій Притула подякував за це на своїй сторінці  соцмережі.

"Вар’яти-шоу" відкатали 10 концертів поспіль. Дякуємо за 10 аншлагів Львову (3 концерти), Червонограду (2 концерти), Новояворівську, Рівне, Волочиську,Івано-Франківську та місту Калуш.
Завдяки Вам, наші глядачі, "Вар’яти" придбали:
Джип Хюндай Галопер - передамо в 72-гу бригаду.
"Домазали" 16000 до броньованого бусика для Київської Русі.
Докупили ще 1 комп Леново для наших прикордонників на луганщині.
Передали 50000грн нашим "іхтіандрам" для подальшого придбання спорядження (на фото бачите перші 2 комплекти, які були придбані за ваші,мої фб-друзі, кошти).
А ще замовили музичну апаратуру для одного інтернату (буде дітям Миколай:)).
Те що залишилося докидаємо в загальну "скарбничку" і буду далі замовляти теплий одяг для 8-ки і 80-ки.

Тернопіль, Дрогобич, Стрий, Млинів і Новий Розділ на низькому старті:). За ними знову Львів. Потім Луцьк! До зустрічі!!!
Ще раз дякую за можливість робити щось добре в тому житті)))!

Концерт в Тернополі - 10 грудня в ПК "Березіль"

Довідка фан – групи в соцмережах:

З травня 2010 року кращі представники україномовного гумору об’єдналися в один проект під спільною назвою «Вар’яти». Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики. Практично відсутні жарти на політичну тематику та жарти «нижче пояса». Переважає побутова тематика. Управлінням проекту займається Сергій Притула (Новий канал, Файна Юкрайна). 

      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.