Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями в Тернополі слід очікувати небаченого до сьогодні шоу. Учасниками його будуть тернопільські перевізники, керувати якими буде особисто міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал.

На закритій зустрічі з перевізниками, Сергій Віталійович погодився підняти тариф на проїзд на 50 копійок.

Але попросив, щоб перевізники влаштували публічний тиск на міську раду, щоб можна було відвести негатив від самого мера.

За інформацією наближених до Надала людей, начальник управління транспорту і звязку Ігор Мединський (а після сьогоднішнього фарсового страйку запасних маршруток не сумніваємося, що ця нарада сьогодні й буде) має найближчим часом зібрати нараду перевізників та обговорити сценарій пікетування ними міської ради. Вони мають підготувати шини, плакати та свої вимоги.

Текст має містити категоричну вимогу підвищити тариф, а Надал має зробити "геройський крок" і вмовити перевізників "поступитися та погодитися" на збільшення вартості проїзду лише на 50 копійок.

І всі розмови про форму водіїв, культуру їхнього спілкування та кількість пільговиків знову можна перенести на невизначений час - мабудь, аж до виборів 2015 року.

«Тернопільський тиждень»

страйк, тернопіль, фото, перевізники, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-3 #2 Вардинець 05.12.2014 01:30
Причому тут Надал? Взагалі з глузду з'їхали?
Цитувати
 
 
+1 #1 Віталій 03.12.2014 21:12
Бідні , нещасні перевізники перестали отримувати свої надприбутки, і почали отримувати просто прибутки. А новий рік близько-близько. До речі я не замітив щоб водії маршруток дуже спішили обілечувати пасажирів. Хоча надал перший кричав, що маршрутки будуть працювати чесно.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.