Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Міністерстві внутрішніх справ не виключають відкриття кримінальної справи проти заступника голови БЮТ-Батьківщини Олександра Турчинова.

Про це повідомив на брифінгу у четвер начальник головного штабу МВС Анатолій Лазарєв.

Журналістам було продемонстровано відео, на якому Турчинов закликав мітингувальників іти до адміністрації президента, що, за словами правоохоронців, є порушенням рішення суду.

"Я не виключаю цього (порушення справи), але знову ж таки, в установленому законом порядку", - сказав Лазарєв.

За його словами, найближчим часом буде порушено справу за фактами хуліганських дій 24 серпня, однак згодом її може бути перекваліфіковано на справу проти конкретних осіб.

Водночас сам Турчинов вимагає порушення справ проти суддів, які "заборонили киянам святкувати День незалежності", а також проти правоохоронців за перекриття вулиці Володимирська, хода якою навіть була дозволена "неправомірним рішенням суду".

На репліку про те, що йому інкримінують хуліганські дії за заклики йти на Банкову, Турчинов відповів:

"Навіть не в усіх авторитарних країнах кримінальні справи порушуються за виступ на мітингу. А у нас виступ є підставою для кримінальної справи, з чим я хочу привітати і керівників МВС, і керівників нашої країни", повідомляє Українська правда

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.