Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Керівники часів Януковича намагаються повернути собі владу руками простих робітників

Сьогодні, 10 грудня, під стінами Міністерства аграрної політики та продовольства відсторонені посадові особи ДП «Укрспирт» часів Віктора Януковича зібрали натовп людей, що прибули з плакатами та вигукували гасла проти чинного керівництва державного підприємства. За нашими даними окрім невідомих осіб, що наглядали за протестуючими, на мітингу були присутні звільнені автори корумпованих схем декількох місць провадження діяльності.

Наразі робота деяких підприємства призупинена, проте працівникам виплачують заробітну плату, а щойно буде владнано протиріччя з Державною фіскальною службою, їх роботу буде відновлено.

Тому причина їх протесту під стінами Міністерства стала очевидною, коли сформувалася «ініціативна група». Наразі до «ініціативної групи» входять: Руслан Пакуляк - керівник часів Януковича, що вже кілька місяців на лікарняних переховується від звільнення та можливого арешту за корупційні схеми; Олексій Сільченков - підлеглий розшукуваного Олекісія Чоботарьова, що на місці керував виробництвом необлікованого спирту на ДП «Зірненський спиртовий завод»; Володимир Михайляк, що був керівником Великолюбінського  МПД за часів команди Януковича; Роман Герега – директор Борщівського МПД за часів Януковича; Ніна Гаркава – керівник Івано-Франківського ОДОСП часів Януковича.

Свого часу саме ці люди, задовольняючи власні інтереси, майже зруйнували спиртову галузь  України. Сьогодні вони ж руками простих працівників, яких ледве не залишили без роботу намагаються повернути собі владу.

Дивно серед них бачити Народного депутата Олега Степановича Барну. Цілком імовірно, що ці вмілі маніпулятори завели народного обранця в оману та обманом схилили відстоювати їхні злочинні прагнення та інтереси. 

Коментарі  

 
+3 #3 Олег Барна 12.12.2014 00:12
Але до тцієї схеми добавився ще один ключовий момент: штучне доведення заводів до банкрутства з метою їх прихватизації, що і підтвердив Яценюк, відповідаючи на моє питання на засіданні фракції перед своїм призначенням.ТОму заводи і стоять. Тому і працівник кажуть, що за Януковича хоч крали але заводи працювали. А тому висновок: стаття написана недобитком банди Януковича або продажною паскудою від Яценюка-Швайки. Слава Україні! Смерть зрадниккам!.
Цитувати
 
 
+4 #2 Олег Барна 12.12.2014 00:10
Якщо спіртзаводи стоять, якщо керівництво укрспирту не спроможне само знайти збут і не дозволяє робити цього спеціалістам відділу збуту на самому заводі, якщо в наших фермерів Лабутін брав зерно по 1000грн. і не розрахувався дотепер, а у "своїх" закупляв по 2000грн. і зразу ж розраховувався, якщо пов"язок на рот закупили 1млн. по 1грн. а в аптеці їх ціна 50коп, якщо працюють тільки ті заводи, які дають Лабутіну і Ко поверх 30% лівого спирту, якщо... то тут очевида корупційна схема, котра була створена Іванющенком за Януковича для крадіжки грошей. і ця схема зберіглася і після Майдану за міністра Швайки.
Цитувати
 
 
+2 #1 ІПерчик 11.12.2014 00:10
Стаття замовна . Так ,під стінами міністерства були всякі , а також ті, які хочуть скористатися з ситуації. Але 95% прості робітники і їхні емоції щирі. Їм надоїло, що в країні дальше рулять бандити, а мільярди акцизних і ПДВних грошей осідають в їхніх і відповідних чиновників кишенях. Експорт і надалі відсутній, по простій причині. - ЗА НЬОГО ВИМАГАЮТЬ ВІДКАТ. Їм плювати, що заводи стоять, їм плювати, що в державу не поступає валюта, що люди не отримують зарплат. Це клопи на тілі Держави і їх треба знищити. Барна все правильно робить і не треба з нього жертву робити. Дай БОГ йому втриматись, неоступитись і головне , як це буває в політиці - не продались.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.