Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополян запрошують поглянути на сучасну війну крізь призму християнства

Духовні науки «Війна крізь призму християнства» відбудуться 20 грудня у БФ «Карітас». Захід пройде у формі семінару-реколекцій під гаслом «Омана в серці злочинців, радість — у миротворців». 

У програмі – молитва за Героїв України, розважання, дискусії, відповіді на складні та неоднозначні питання, пов`язані з сучасними  подіями:Чому у зоні АТО гинуть кращі з кращих? Чому у суспільстві так і не відбувається змін, яких всі так прагнуть? Чому Творець допускає війну в Україні? Заповідь «Не вбий» і сучасні події в АТО  та багато іншого. 

Реколектант  - отець Юстиніан Городечний ЧБМ.

Організатори заходу – представники Ордену Хрестоносців ім. Андрея Шептицького» (НСОУ «Пласт») та ТУСК «Обнова». 

Довідково: Участь заході можуть взяти всі бажаючі вік учасників – необмежений. Початок – 20 грудня о 10 год  у приміщенні БФ «Карітас» (м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 1).

Вхід  вільний.

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.