Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дехто з «побратимів-свободівців» не приховує свого обурення.

Напередодні Дня незалежності навколо озера, що в центрі міста, наче гриби після дощу, почали з’являтися пивні намети. «ТТ» писав проце кілька днів тому В Тернополі відкрили на свята «пивну алею імені Микулинецького»

Там можна придбати хмільні напої на будь-який смак. Це при тому, що в обласному центрі ще з 2008 року діє рішення сесії міської ради щодо заборони продажу алкоголю у паркових зонах.

Переконатись, чи справді реалізовують пиво біля тернопільського ставу, вирішили журналісти телеканалу «ІНТБ». Їм також продали півлітра пива. Продавці кажуть, що дозвіл діятиме, поки триватиме чемпіонат з водомоторного спорту.

За коментарями щодо цього порушення ми звернулися до міського управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів. Там запевняють, що дозвіл на реалізацію алкоголю отримала одна з провідних компаній, яка виступає головним спонсором чемпіонату з водно-моторного спорту. Намети – тимчасові. Погодження щодо цього питання прийняли на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради. І це погодження, запевняють в управлінні, має ті повноваження, щоб робити поправки у попередньому сесійному рішенні.

Василь Хомінець, начальник управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів: «Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради: на час торгівлі дозволено торгувати за наявною документацією, яка є у підприємців».

На запитання журналіста: «Чи можна торгувати?», Василь Хомінець лише позитивно кліпнув та кивнув головою.

У свою чергу, депутат-«свободівець» Тернопільської міськради Михайло Головко запевняє, що у погодженні, яке дозволяє розміщення наметів у парковій зоні, нічого не вказано про продаж пива. Це його, як голову громадської організації «Твереза Тернопільщина» та ініціатора заборони реалізації алкоголю після двадцять другої нуль-нуль, обурює. Політик каже, це – протизаконні дії. Їх, до речі, затвердили його «побратими-однопартійці».

Михайло Головко, депутат міськради (ВО «Свобода»), голова ГО «Твереза Тернопільщина»: «Є рішення про те, щоб забезпечити літню торгівлю з приводу проведення чемпіонату з водно-моторного спорту в парках міста Тернополя. А про те, щоб торгувати алкоголем чи пивом – немає».

З цього приводу Михайло Головко вже підготував депутатське звернення, яке направляє у правоохоронні органи, щоб там розібралися з продажем алкоголю в парках, повідомляє ІНТБ

Коментарі  

 
+1 #3 Альона 29.08.2011 21:15
а мені прикольно. хто хоче напитися - той і так то зробить. а якщо цивілізовано - то і туалети є, і баки на сміття, і хтось прибирає то всьо.
Цитувати
 
 
-1 #2 Гонта 26.08.2011 21:59
та лишіть ви ту справу. за два дні все скінчиться, а ви собі тільки нерви портите
Цитувати
 
 
+4 #1 Оксана 26.08.2011 21:51
Направ звернення Надалу своєму побратимчику! Брехуни свободівці! За що вами покаране місто
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.