Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні на сесії міської ради був затвердженний детальний план території «Житлового району «Кутківці» та «Житлового району «Пронятин». Депутат цього округу Наталія Карпишин після прийняття рішення зробила попередження владі від мешканців даних районів, якщо вона не виконає їхні вимоги.

-  Звичайно на плані все красиво складено. Але школа, яка там намальована, її до цих пір не має. 700 дітей їздить в місто. Ні одна цеглинка з міської рада не покладена на цю школу. Ями у нас по коліна. Тому як можна реалізувати цей план, якщо у нас така якість життя. Міська рада на мої звернення взагалі не реагує. Сергій Надал хвалився про 30 дитячих майданчиків у Тернополі, але я вже три роки прошу на Пронятин. Ми вирішили на зборах: план хороший, звичайно, вже кошти витрачені з міського бюджету. Без погодження з депутатами, місцевими жителями. Але реалізувати ми вам цей план не дамо. Поки ви не зробите дороги, не добудуєте школи. Ви отримаєте такий спротив, який ще не бачили. І це є також попередження для будівельників, які хочуть заграбастити ці землі безкоштовно.

Також зауважимо, що вся містобудівна документація щодо вигляду оновлених мікрорайонів не була оприлюднена на сайті міської ради та не була роздана депутатам з посиланням на те, що додатків до них не існує в електронному варіанті. Дивно чути таку аргументацію в еру інформаційних технологій. Адже навіть школяр сьогодні розуміє, що будь-яке зображення можна перевести в графічний файл.

Погляд

Коментарі  

 
0 #5 MARTINOVICH 21.12.2014 21:07
До речі уже 4 роки земельна ділянка для будівництва школи перебуває у постійному користуванні КП "Тернопільбудінв естзамовник". І за цю ділянку земельний податок КП не сплачує. Школу добудувати не може зато дуже гарно будує будинки це КП. І вже не один будинок зданий в експлуатацію, а от до школи руки не доходять
Цитувати
 
 
+1 #4 Roma 20.12.2014 19:19
Додатки не можуть бути не в електронному вигляді оскільки згідно закону з 2008 року вся містобудівна документація має розроблятись в електронному вигляді адже вона повинна бути внесена в містобудівний кадастр. Це перший детальний план який міська рада наважилась показати. Хоча я так і не знаю коли було громадське обговорення, покажіть хоча б протокол, чи містобудівну раду, а поданий об'єм та обмежена інформація про Техніко-економічні показники на сайті міської ради не давали можливість оцінити фаховість його виконання, адже основних надписів не було видно. Все одно зважаючи на реальний прогноз населення міста це була не потрібна річ. Тут приховано щось інше, може просто дерибан виділених коштів між потрібними людьми або родиною чи кумами. А Кутківці лишились без плану. Як тепер будуть там давати дозволи на забудову? Не можна по Закону!
Цитувати
 
 
+1 #3 MARTINOVICH 20.12.2014 13:14
Цитую Вардинець:
Яка школа? Де взяти сотні мільйонів на це???

Віддати награбоване Надалом і Ко за 4 роки, то вистарчить не тільки на школу
Цитувати
 
 
0 #2 Вардинець 19.12.2014 09:46
Яка школа? Де взяти сотні мільйонів на це??? Про що вона говорить?
Вигідніше возити дітей шкільним автобусом в місто! І якість освіти буде вища!
Цитувати
 
 
0 #1 Орест 18.12.2014 15:31
Підтримую думку депутата Н.Карпишин і правильно ставить громада питання потрібно робити конкретні кроки, а не піаритись біля майданчиків, яких у місті як кіт наплакав.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.