Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після того, як свободівців звинуватили у синхронному голосуванню з партією регіонів в Тернопільській обласній раді, про що  ТТ  писав у статті Заради кого Муц іде в депутати?), чутки про співпрацю ідеологічних противників почали ширитися активніше, але рідко хто наводив докази.

"Тернопільський тиждень" авторитетно стверджує, що своїм розпорядженням №292-к від 19 серпня 2014 року голова Тернопільської обласної державної адміністрації свободівець Олег Сиротюк призначив регіонала Ясіновського Василя Андрійовича на посаду директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму.

 

Василь Андрійович цікавий тим, що він сам добровільно прийшов писати заяву в лави Партії регіонів, тому з нього ТТ і розпочав серію публікацій, яка розповість, як ненависних Тернопільщині ригів влаштовували на роботу такі "любі" тернополянам тягнибоківці місцеві...

За нашою інформацією, це призначенням пролобіював заступник Сиротюка також свободівець Леонід Бицюра, в підпорядкуванні якого і знаходився згаданий департамент (розпорядження голови ОДА від 14 квітня 2014 року № 121-од "Про тимчасовий розподіл обов’язків між головою, першим заступником, заступниками голови та керівником апарату обласної державної адміністрації").

Крім того, саме департаменту Ясіновського, з яким Бицюра знайомий ще з часів спільної роботи в Тернопільській міській раді, було передано кураторство за ремонтом доріг - найбільш корумпованій галузі, хоча раніше цим питанням традиційно займалося управління ЖКГ.

До речі, це не єдине призначення регіоналів на керівні посади в післямайданівській ОДА. Про інші пригоди регіоналів під патронатом свободівців читайте згодом.

 

«Тернопільський тиждень»

 

  

 

Коментарі  

 
+4 #22 Авріс 26.12.2014 13:01
треба думати і працювати, а не гуглити... через це і маємо, те, що маємо... замість того щоб належно виконувати свою роботу наші громадяни публікують про посадових осіб неперевірену нісенітницю та зводять наклеп без будь-яких підстав...
Цитувати
 
 
-4 #21 свідомий громадянин 26.12.2014 00:14
ууу як все строго так я просто прогуглив, що таке пп "Віга" і жодних відомостів щодо відшошення до інфрастуктури я не найшов тому і написав!!! :oops:
Цитувати
 
 
+4 #20 Держслужбовець 25.12.2014 22:02
Шановний користувач під іменем "свідомий громадян", ви напевне помиляєтесь або свідомо вводите в оману читачів інтернет-видання.

Інформація про будь-яку із юридичних осіб, в тому числі і про згадане Вами підприємство, відображається в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, який є офіційним джерелом відомостей про види діяльності, форму власності та найменування суб'єкта господарювання.

Більше того, ЗУ "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" не містить заборони щодо найманевання тотожною назвою декількох суб'єктів госоподарювання , при умові якщо такі відомості не вводять в оману споживача.

Тому закликаю Вас, перед поширенням не перевіреної інформації, що ставить під сумнів ділову репутацію суб'єкта підприємницької діяльності ознайомитись із відомостями ЄДРПОУ, які Ви можете отримати, за наявності відповідних підстав, у формі витягу на базі Реєстраційної служби Тернопільського МУЮ.
Цитувати
 
 
-3 #19 свідомий громадянин 25.12.2014 14:00
Мене одного з коментуючих цікавить що таке ПП "ВІГА" і що вона взагалі має до департаменту розвитку інфрастуктури, якщо дане підприємство обслуговує текстильне виробництво, обробка тканин та меблів??? :eek:
Цитувати
 
 
+4 #18 Держслужбовець 24.12.2014 19:04
З огляду на наявність визначених недоліків конкурсної пропозиції Філії «Тернопільавтот ранссервіс", конкурсним комітетом прийнято рішення про визначення ПП "Віга" переможцем конкурсу на визначення підприємства, що виконує функції робочого органу для організації та проведення конкурсів пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування.

Вказане рішення набрало чинності після затвердження відповідного Наказу, зауважень щодо проведення конкурсу та визначення його результатів від представників підприємств-конкурсантів не поступило, оскарження у встановленому законом порядку представниками підприємств-конкурсантів здійснено не було.

Особисто я, не тільки як представник громади, а й як свідома людина, таке рішення вважаю справедливим та обєктивним. Вважаю, що люстраційна перевірка посадових осіб Філії «Тернопільавтот ранссервіс УДП «Укрінтеравтосе рвіс» буде логічним завершенням роботи вказаного підприємства в Тернопільській області.
Цитувати
 
 
+4 #17 Держслужбовець 24.12.2014 18:57
Я особисто, як і будь-який бажаючий з представників громадськості був присутнім під час проведення конкурсу Тернопільською ОДА на визначення підприємства, що виконує функції робочого органу для організації та проведення конкурсів пасажирських перевізників.

Представлення конкурсної пропозиції Філії «Тернопільавтот ранссервіс УДП «Укрінтеравтосе рвіс», всупереч Типових Умов проведення конкурсу на визначення робочого, здійснено не керівником підприємства, а особою, для якої робота на вказаному підприємстві не є основним місцем роботи.

Це не тільки прояв непрофесіоналіз му, а й вираження явної неповаги до членів конкурсного комітету, нівелювання гласності та спроба введення в оману представників громадськості. Кожен із присутніх при оцінці пропозицій конкурсанів, зробив вірний висновок про неможливість делегування державних функцій стркуктурі, представники якої не можуть сформулювати власних думок, не вважають за необхідне належно підготувати передконкурсні документи.
Цитувати
 
 
+2 #16 Держслужбовець 24.12.2014 18:45
Шановний коментатор під іменем "Перевізник", ви відверто перекручуєте факти та займаєтесь демагогією або ж не володієте інформацією щодо ринку перевезень області. Підставами для негативної оцінки конкурсної пропозиції ДП "Тернопільавтотр анссервіс" стало недотримання наступних вимог до підприємства-робочого органу визначених Постановою КМУ від 3 грудня 2008 р. N 108 та ЗУ "Про автомобільний транспорт": відсутність фахівців в галузі транспорту, що здобули відповідний освітньо-кваліфікаційний рівень із визначеної спеціальності; відсутність 3-річного досвіду юридичної особи щодо організації та проведення конкурсів з визначення перевізників; заборгованість по заробітній платі, державним бюджетом та цільовими фондами; відсутність пропозицій щодо ведення електронного реєстру автобусних маршрутів визначених Наказом Міністерства інфраструктури України від 20.05.2013 № 305; відсутність працівників, які виконують посадові обов’язки на підставі трудового (а не цивільно-правового) договору.
Цитувати
 
 
+4 #15 Конкурсант 24.12.2014 12:28
Якщо особисто, то після змін, все-таки стало краще, ніж гірше. Ціну плати за участь в конкурсі зменшили, здирництвом не займаються, з "рішаловом" закінчено, зайвих грошей вимагати бояться, а до перевізників стали ставитись як до колег, а не як до підлеглих. Хоча є ще багато над чим працювати, але ми змушені з цим змиритись, адже не легко жити в цю епоху змін та реформ, і особисто я готовий терпіти, тому що набридло засилля підставних державних структур типу ДП "Тернопільсервіс ", які успадковані попередньою партноменклатур ою, за звичкою та, напевне, не безкоштовно працюють за вказівкою своїх "покровителів" із столиці та не несуть жодної відповідальност і ні за результати роботи, ні, навіть, за свої слова.
Цитувати
 
 
+5 #14 Єгор 24.12.2014 09:29
підримую, набридла бюрократія, корумпованість та зловживання повноваженнями... неодноразово стикався з поборами, пропозиціями посередництва, халатністю... більше того, посадові особи ДП "Тернопільавтотр анссервіс"підпадають під люстрацію, адже були призначені та виконували службові обовязки протягом періоду влади ригіоналів...
Цитувати
 
 
-2 #13 К. Красовський 24.12.2014 08:53
Питання до автора. Звідки у вас така інфа. Посвідчення новеньке, тому можна зробити висновки, що ясіновський його і сам не бачив. Скоріше це посвідчення було зроблено за день або в день написання папсової статті. Є великі підозри, що сам автор причетний до ПР, інакше як пояснити те звідки у нього взялась фото посвідчення...?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.