Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З гостинцями від Святого Миколая – у гості до підшефних

Кожна дитина з нетерпінням чекає на дарунки від Святого Миколая. Готувалися до цього свята і вихованці Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру. Адже щороку до них приїжджають з гостинцями дорослі.

Ось і цього року у переддень улюбленого малечею свята до навчально-реабілітаційного центру, де навчаються дітки з вадами слуху та з порушеннями мовлення, завітали представники Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області та профспілкової організації працівників ДФС.

Директор центру Марія Кацан розповіла гостям про будні навчального та виховного процесу, труднощі, які доводиться долати у такий непростий час, показала музей та навчальні класи. «Наші діти, хоч вони і мають проблеми зі здоров’ям, є дуже здібними і талановитими. Вони і спортом займаються, і по особливому співають й танцюють. Зрештою, ви зараз у цьому переконаєтеся», - сказала Марія Богданівна й запросила гостей у актову залу, де вже зібралися малюки з батьками і вихователями.

А потім був концерт. Як і годиться, дітки підготували для Святого Миколая віршики, пісні і танці, забувши про те, що не чують і їм важко вимовляти кожне слово. Ці щирі виступи вразили начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Ігоря Комендата, який вперше побував у підшефних. «Любі діти! Ви були чемні й гарно вчилися і, звичайно, з нетерпінням чекаєте на свято Миколая, тож ми привезли для вас солодкі подаруночки», – звернувся до вихованців центру Ігор Юлійович. Керівник фіскальної служби області також подякував педагогічному колективу і запевнив, що працівники ДФС з радістю продовжать багаторічну традицію і надалі піклуватимуться про своїх підшефних.  

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.