Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свободівець Юрій Сиротюк, який був народним депутатом минулого скликання та офіційним речником ВО " Свобода", почав оправдовуватися за дії своїх побратимів.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук", пояснюючи дії (чи бездіяльність) колишнього Генерального прокурора Олега Махніцького.

"...коли випала нагода Олег пішов в Генпрокуратуру. Його завдання було знищити систему, бути українським комісаром Каттані. На жаль, комісаром Каттані він не став. І систему за три місяці не знищив. Юридично і на жаль фактично, Олег перестав бути свободівцем з моменту призначення.
Після звільнення з посади Генпрокурора, Махніцький, попри тони інколи замовних, а інколи справедливих філіпіків критики, став органічним членом команди Петра Порошенка. І останньому, на відміну від нас, було по барабану, що про Махніцького кажуть чи пишуть. Зараз чомусь здається, що після призначення Генпрокурором Олег так само став членом команди тодішнього в.о. Президента Турчинова. Так що сьогодні будь-які питання по Махніцькому до панів з пропрезидентської парламентсько-урядової коаліції", - пише пан Сиротюк.

Зараз, коли сврободівці замість парламентської партії, знову перейшли до звичних їм вуличних акцій та критики влади, їхні спікери почали "зливати" тих, хто іміджево несе їм негатив.

Перша жертва - Олег Махніцький, від якого свободівці почали відмовну кампанію. Хто ж буде наступним?

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #3 Славко 23.12.2014 08:26
Свобода прийде - і зразу ж піде...
Цитувати
 
 
+1 #2 dgon 22.12.2014 11:00
Лучше б сказал сколько путин тягныбоку платит за все что он делал и наверное еще будет делать!!!!
Цитувати
 
 
+2 #1 Іннei 21.12.2014 23:51
А що тут казати? Ми на виборах висловили своє ставлення.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.