Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

ДАБІ вважає дії псевдолюстраторів в Тернополі спробою повернути корупцію в будівельну галузь

22 грудня в м. Тернопіль групою осіб здійснено замовний напад на заступника начальника Управління Держархбудінспекції в Тернопільській області Михайла Горішнього.

Ці брутальні хуліганські дії так звані активісти прикривали гаслами люстрації. Хоча Михайло Горішній лише 11 грудня призначений на посаду та виконує обов’язки начальника Управління. Незважаючи на це, псевдолюстратори в ультимативній формі вимагали від нього написати заяву про відставку, а коли він відмовився, застосували до державного службовця силу.

Державна архітектурно-будівельна інспекція вважає такі дії протиправними і звертатиметься до правоохоронців, щоб вони дали їм оцінку та відреагували на порушення закону.

ДАБІ та її структурні підрозділи суворо дотримуються законодавства про люстрацію. Люстрація проводиться відповідно до Закону України «Про очищення влади» та постанови Кабінету Міністрів України № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади».

Крім того, протягом року Інспекція оновила кадровий склад як в центральному апараті, так і в регіонах. Тому усі закиди стосовно необхідності силового люстрування установ держархбудконтролю є маніпуляціями, які переслідують мету повернути в галузь старі корупційні схеми, від яких сьогодні ДАБІ безжально позбавляється. 

Коментарі  

 
0 #1 Сергій 23.12.2014 15:09
Майн гот. А то що цей Горішний ніколи не працював до цього призначення на посаді держслужбовця,б ув причетний до розкрадання коштів місцевого бюджету,входить в близьке оточення міського голови м.Тернополя Надала С.В. і саме завдяки йому планувалось прийняття в експлуатацію скандальних будівництв за адресою вул.Живова та вул.Шептицького, неодноразово був помічений під час передавання грошей робітникам ще одного скандального будівництва біля 9 школи по вул.Громницького, то то так дріб"язок. Нехай би ДАБІ краще оприлюднювала список осіб які претендують та ті чи інші посади, а не призначало втіхаря кулуарно усяких покидьків
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.