Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свободівці, які випадково опинилися при владі в обласній державній адміністрації, постійно кидалися в крайнощі. Вони то працевлаштовували своїх побратимів, професійний рівень яких дорівнював нулю, або ж перепризначали регіоналів, точно знаючи, що це члени партії Януковича.

Показовим прикладом є Леонід Бицюра, який сам, будучи членом партії ВО «Свобода», добровільно подав документи та був зарахований до кадрового резерву президента-втікача.

На своїй теперішній посаді заступника голови Тернопільської ОДА він всіляко сприяв тому, щоб регіонали залишилися при керівництві управлінь та відділів облдержадміністрації. Особливо в тих, де він, як заступник і куратор певних галузей, мав безпосередній вплив.

В підпорядкованому Бицюрі департаменту економіки перепризначена була Галина Воляник (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном), в управлінні архітектури та містобудування – Володимир Харченко (є власноруч написана ним заява на вступ в Партію регіонів), у відділі внутрішнього аудиту – Василь Братівник (член ПР, призначений на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном).

За сприянням Бицюри регіонал Василь Ясіновський не лише зберіг за собою посаду в ОДА, але і пішов на підвищення – у новоствореному департаменті інфраструктури, транспорту та ЖКГ посів посаду начальника, а його заступником стала в минулому начальниця управління ЖКГ Марія Степанова (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном).

Після приєднання управління туризму до департаменту В.Ясіновського, його начальницю Лесю Серетну (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном) Леонід Бицюра намагається призначити на посаду першого заступника Департаменту соціального захисту.

В управління капітального будівництва за сприянням Л.Бицюри, який був куратором і цього напрямку, призначено пані Чумак (член ПР, призначена на посаду колишнім губернатором В.Хоптяном), котра за вказівкою Леоніда Олексійовича провернула декілька справ, про які можна буде дізнатися згодом з офіційних повідомлень правоохоронців.

Леонід Бицюра не пролобіював призначення жодного (!) свободівця, натомість робив все, щоб регіонами почували себе комфортно в своїх теплих начальницьких кріслах.

 

Коментарі  

 
+4 #6 Зеновій 25.12.2014 07:03
Цікаво читати коментарі бо одразу видно замовлені викиди ображених. Потрібно ображатися на себе самих і своєю громадянською позицією захищати позитивне, що народжується в державі. А тролів тепер і на Галичині вистачає, бо розгорнута широкомасштабна інформаційна війна проти українського народу. Потрібно також судити про дії деяких свободівців також і за їхні дії в часи майданівських подій. Відомо всім, що Бицюра був одним із активістів-організаторів Майдану на Тернопіллі. Громадянин і vvfhsz дайте студію інформацію про свої "подвиги" або про власні благі справи у період січня-березня цього року, отоді і читачі повірять вашим словам. А хулити всіх за всі чужі гріхи, як видно ви мастаки!
Цитувати
 
 
0 #5 також патріот 25.12.2014 06:05
а що коли на Сході війна, то на Тернопільщині сволотівці мають продовжувати безбожно обкрадати свій край і про них писатин е можна правду? тай тянибакса з злодійкуватими братанами вже й немає смилу брудом поливати, бо вони вже й так ніхто, вчорашній день ;-)
Цитувати
 
 
+1 #4 знаюча 24.12.2014 22:07
Люди схаменіться
Цитувати
 
 
+2 #3 Патріот 24.12.2014 21:31
Ви знаєте «дорогі» журналісти опамяйтеся, нарешті вже зупиніться у нас в Тернопільських новинах можна читати один бруд. Таке враження що в нас на Терн опіллі немає про що писати. А журналісти працюють на «чорний піар» за який мабуть вам платять? Я повернувся недавно із сходу АТО, вас відправити ви б мали тоді про що писати. В державі війна, а ви інформаційну війну затіяли в області як вам не стидно. Ми за свободу слова, але чисту
Цитувати
 
 
+1 #2 громадянин 24.12.2014 18:52
Чумак призначив на посаду Бицюра, знаючи що вона в ПР і що вона в будівництві як баран в зорях розбирається. Лобіювали її брати Лукіни з ПР, за якими незавершені справи по перинатальному центрі тягнуться.
Цитувати
 
 
-1 #1 vvfhsz 24.12.2014 18:36
і їм ще мало вони хочуть влади в побільше там ж так важко працювати
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.