Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька днів тому під обласною прокуратурою проходив дивний пікет.

Його організовував Василь Лабайчук з «Правого сектору», проводив Іван Ковалик з «Самооборони майдану», а учасниками були декілька молодиків в балаклавах, ще кілька колишніх зеків, які хочуть підмінити собою громадськість та пару жіночок, які не пропускають жодного пікету в Тернополі.

Що зібрало воєдино таких різних за своєю суттю людей?

Наші джерела в міській раді стверджують, що до пікету прокуратури доклався міський голова Тернополя Сергій Надал, який робить зараз все, щоб відвернути увагу від скандалів в своїй роботі.

Опосередковано це підтвердила присутня на мітингу депутат міської ради Наталія Карпишин, яка вже не перший рік критикує міського голову. Саме вона звернула увагу, що пікетувати треба центр прийняття скандальних рішень – тобто міську раду.

Але пані Карпишин ніхто не слухав – ні молодь з «Правого сектору», ні «Самооборона майдану», ні колишні зеки разом з крикливими жіночками.

Головне – золотий унітаз, новину про який передрукували російські ЗМІ, створюючи негативний імідж Тернополю, покращувати який має … мер міста Сергій Надал.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #2 MARTINOVICH 27.12.2014 13:40
Та твій надал навіть певне і зброї тримати не вміє.. Його коньок деребан рідного міста
Цитувати
 
 
0 #1 свій 26.12.2014 21:16
А ще Надал вбив Кеннеді :cry:
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.