Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За інформацією прес-служби прокуратури в Тернопільській області, скеровано до суду, обвинувачені відсторонені від посад або звільнені.

1. Начальник Державної інспекції з питань захисту прав споживачів у Тернопільській області, за попередньою змовою з головним спеціалістом з питань запобігання корупції Інспекції (8 епізодів на 17 000 гривень)
2. Начальник Збаразької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Тернопільській області (3000 гривень)
3. Начальник кінологічного центру підпорядкованого УМВС України в Тернопільській області підполковник міліції (3500 грн.)
4. Завідувач сектору ліцензування та адміністративних послуг управління Укртрансінспекції в Тернопільській області (10 000 гривень);
5. Виконувач обов’язків начальника відділу ДСБЕЗ КМ Лановецького РВ УМВС України в області (4000 гривень);
6. Головний спеціаліст централізованого оформлення документів Кременецького районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області ( 10 епізодів на загальну суму 8 000 гривень).
7. Старший слідчий СВ Підгаєцького районного відділу УМВС України в Тернопільській (2500 гривень);
8. Старший оперуповноважений відділу боротьби з кіберзлочинністю КМ УМВС України в Тернопільській області (8000 грн.)
9. Інспектор ДПС ВДАІ МГБ Тернопільського МВ УМВС України в області (8600 гривень);
10. Головний державний податковий ревізор-інспектор відділу адміністрування доходів і зборів фізичних осіб та контрольно-перевірочної роботи управління доходів і зборів фізичних осіб Чортківської ОДПІ ( 20 000 гривень).
11. лісничий Коропецького лісництва Державного підприємства «Бучацьке лісове господарство», який привласнив майже 19 тисяч гривень.

В провадженні прокуратури ще

1. Щодо учасників організованої групи, до якої входили службові особи одного із лісництва та керівник створеного ними підприємства, які розікрали кошти на суму понад 800 тисяч гривень. Підозрювані судом були звільнені з під варти після внесення ними визначеної судом застави у загальній сумі майже 1 млн. гривень.
2. Щодо депутата районної ради, підозрюваного в пособництві до одержання неправомірної вигоди на суму
3. Щодо службових осіб Чортківського лісництва, які розікрали кошти на суму понад 150 тис.

За інформацією Тернопільська липа

Коментарі  

 
0 #1 алекс юстасу 30.12.2014 13:09
оцініть суму хабарів, і порівняйте із зарплатнею прокурора, а ще декілька слідчих і оперів супроводжували справу.На учасників кожної справи держава витратила в десятки разів більбше. А ВОНИ рапортують про ботьбу із цим негативним явищем
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.