Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

1 січня в Тернополі проходили заходи з вшанування лідера ОУН Степана Бандери. Файне місто якісно відрізняється від інших патріотичних міст тим, що в нас вже є памятник Провіднику, а тому відзначення чергових дат не є такими пісними, яким воно були раніше.

От тільки свою глибину воно втратило.

Якщо раніше патріотично налаштовані громадські та політичні активісти організовували урочисті академії, де можна було почути багато цікавого та нового про Степана Бандеру (для цього запрошувалися навіть науковці), то зараз свободівська влада перетворила це на "рафіновану радянщину" - банальне покладання квітів.

Але навіть це побратими Тягнибока не змогли гідно організувати та розкололися у своїх поглядах на участь в заході.

Як відомо, обласну раду очолює свободівець Василь Хомінець, який разом з в.о. голови ОДА Іваном Крисаком клав квіти до памятника Бандері вдень. Натомість свободівці, які не у владі, робили це під час смолоскипної ходи значно пізніше від офіційних осіб - під покровом ночі.

А свободівців з міської ради та тих, хто орієнтований на міського голову Сергія Надала взагалі важко було помітити - в "шефа" в той день був ювійлей і його самого в Тернополі також не було.

Не видно було на заходах і колишнього нардепа Олексія Кайди та голови ОДА Олега Сиротюка, які ще не визначилися зі своїм політичним майбутнім.

Схоже, на "Свободу" чекають серйозні трансформації під наступні місцеві вибори.

«Тернопільський  тиждень»

alt

 

alt

Коментарі  

 
+2 #5 Петро но не Рошен 02.04.2015 16:53
С прихjдом Ющенка пришла нова ЭРА -Героев получили Шухевич та Бандера и громыхнуло на весь мир и Рым - в Россию вернулся Крым
Цитувати
 
 
+2 #4 гипнми7 16.03.2015 14:12
Свободу геть розкольники України.
Цитувати
 
 
-3 #3 Павло П. 07.01.2015 16:19
В Надала законний вихідний і день народження. Невже вся Свобода тримається тільки на Надалові?????
Цитувати
 
 
+5 #2 тернополянка 02.01.2015 18:15
Невже треба було ворушити покійного Бандеру, щоб стільки біди це принесло Україні? Зараз проблеми більш важніші, аніж Бандера.
Цитувати
 
 
+2 #1 Володимир Тернопіль 02.01.2015 13:18
Шановна редакція. Цього року в Тернополі проходила урочиста Академія до 106 річниці від Дня народження Провідника ОУН Степана Бандери в НД "Перемога". Ось уже 21 рік поспіль на вшанування Бандери про це подає заявку обласна організація Конгресу Українських Націоналістів. Там були і цікаві виступи істориків, і демонстрація фільму. Захід зібрав повний зал. Слідкуйте за подіями.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.