Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прес-секретар міського голови Сергія Надала, чиновниця, яка роками отримує зарплатню  з податків тернополян,  свободівка Катерина Калуш, вітаючи з Різдвяними святами своїх друзів з соціальної мережі "Фейсбук", знимкується на тлі російських символів Нового року: ялинка, Дід Мороз та Снігуронька.

Зазначимо, що в умовах російської окупації, прості українці все активніше пропагують Святого Миколая та дідух, які і повинні бути справжніми символами новорічно-різдвяних свят.

Нагадаємо, що у Росії Новий рік стали відзначати згідно з указом Петра І з 1 січня 1700 року. До цього початок нового року відзначали 1 вересня.

В указі Петра I йшлося: «Знатними і проїжджими вулицями, біля воріт і будинків, учинити деякі прикраси з древ і гілок соснових і ялинкових, чинити стрілянину з невеликих гармат і рушниць, пускати ракети і запалювати вогні.А людям убогим кожному хоча б по древу чи гілці на воротях поставити.» Це свято припало до вподоби російському народові.

«Тернопільський тиждень»

alt

Коментарі  

 
+3 #4 оля 09.01.2015 23:06
журналісти вже не мають чого вчепитися тільки ялинки і Діда Мороза якась тупинаp
Цитувати
 
 
+3 #3 Костя 08.01.2015 22:08
Вже вам дід мороз не вгодив??? Катя нормальна патріотична людина! Знаю її ще з старих свободівських часів!
Цитувати
 
 
0 #2 Віталій 08.01.2015 20:01
Позивний ба мбула
Цитувати
 
 
+6 #1 Слободян Роман 08.01.2015 19:45
Що саме цікаво! Якщоб у цього Діда Мороза був гострий ковпак (типу це Санта Клаус) то це б було нормально а так, дід мороз, то тут смердить росією. Хотівби запитати редакторів цього веб ресурсу (якщо такі є) напевне Ви в дитинстві сиділи в дитячій колонії і вам Дід Мороз подарунків не приносив, що ви на нього такі злі! Внас на Теребовлянщині одна чиновниця також заборонила Діда мороза, то воно просто далеке від світу для неї це також росія хоч в соц мережах активно лайкає російську попсу. Пора займатися журналістикою а не тупизною "шановні" редактори ТТ а нашій чиновниці брати доїльний апарат там хоч користь буде! І чого перевіричний бот код в вас на латині а не на кирилиці з обов'язковою буквою Ї і апострофом ;-)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.