Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І «його» привид і далі блукає коридорами білого дому.

Під час сміттєвої кризи 2009 року вся громада міста дізналася про молодого діяча Володимира Камінського, доля якого згодом зробила заступником міського голови Тернополя.

А під час сміттєвої проблеми він під покровительством голови обласної ради Олексія Кайди очолював комунальне підприємство «Архбудсервіс» та був і залишається депутатом обласної ради від ВО «Свобода». Кабінет пана Володимира розташований на скромному 2-му поверсі лівого крила адмінбудинку на вул.Грушевського і має абсолютно звичайний номер 224. 

Саме це підприємство займалося ремонтом робіт і саме його звинувачують в тому, що вулиця Симоненка в обласному центрі досі так і не відремонтована.

Але запам’яталось КП «Архбудсервіс» ще і тим, що саме воно купило за 2 мільйони бюджетних коштів сміттєсортувальну лінію, яку досі не можуть встановити в Тернополі. 

Невідомо за які заслуги на попередньому місці роботи, але пана Камінського обирають заступником міського голови, а його «привид» і далі продовжує блукати коридорами обласної ради.

Фото з табличкою на дверях службового кабінету Володимира Камінського з попереднього місця роботи зроблене кілька днів тому. Хоча вже майже 9 місяців цю посаду займає Юрій Лазаренко, який теж є депутатом обласної ради і теж від ВО «Свобода».

Але схоже на те, що пан Юрій не спішить міняти табличку, або… просто не ходить на роботу і не помічає очевидних речей. А тим часом Володимир Камінський обзавівся новою табличкою на дверях в міській раді і навіть не думає про сміттєсортувальну лінію, якої так не вистачає для виконання передвиборчої обіцянки його шефа.

«Тернопільський тиждень»

    alt    

Коментарі  

 
+1 #9 Женя 07.09.2011 22:27
ото вже ТТ не має про шо писати! сміх та й годі, не позорьте себе вже так, і так видно шо ви проти Свободи працюєте! Не треба вкотре людей в цьому переконувати! Не сприймають вас вже давно обєктивними!
Цитувати
 
 
-2 #8 невіруючий 31.08.2011 21:14
а може, то фотошоп?
Цитувати
 
 
+2 #7 Антон 29.08.2011 21:35
та в тому то й справа, що нічого немає, але ця нова свободівська влада настільки примітивна, що навіть в таких елементарних речах робить з себе посміховисько, здається на цьому ж сайті був прикол про те що на порталі облради висіла стаття з фото, що мер Тернопля Заставний, хоча вже пів року керував Надал... Недолугі вони браьани й дружбани, які тільки жльопати вміють і горланити. а не бути чиновниками і відповідальними за долі тисяч людей. які з дурі за них проголосували...
Цитувати
 
 
+2 #6 дружбан 29.08.2011 21:17
а шо має Камінський до попереднього місця роботи. там якийсь дибіл не зняв табличку, то той має шо - ходити і провіряти?
Цитувати
 
 
+2 #5 леся 29.08.2011 07:58
як про цю людину можна так говорити, як його ніколи не бува на робочому місці. три рази хотіла попасти і все якісь причини або відмови.Може якби був постійно на роботі і не гомоніли б люди.
Цитувати
 
 
+4 #4 кантор 29.08.2011 07:09
з далеку Камінський нагадує "братка" з бандитських серіалів, а коли познайомитись блище то усі сумніви розвіюються. Не зрозуміло чому Надал приблизив цю дивну людину?
Цитувати
 
 
+10 #3 Любомир 26.08.2011 22:04
Вовка бізнесмен а решта побратими патики навіть депутатські карточки від них позабирали щоб не рипались! Оце свобода!!!!!
Цитувати
 
 
+3 #2 точно 26.08.2011 22:02
Камінський ще молодий, але швидко вчиться. управління під його керівництвом нормально працюють - це видно з новин. просто про нього не говорять, а може то і правильно
Цитувати
 
 
+12 #1 братва 26.08.2011 16:28
ви Вовку не чіпайте. він касу носить. решта - до ср...ки.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.