Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополянка в соцмережі вилила свою біль через те, що її рідна людина постраждала в Тернополі через абсолютну бездіяльність, халатність та нехлюйство і безсовістність місцевих комунальників і медиків (хоча на сайті міськради продовжують цинічно брехати про порядок на вулицях і тротуарах міста - див.фото):

«Шок! Люди..журналісти...куди писати? Що робити?..Сьогодні зранку, у 7:00 йшовши по вулиці моя мама впала і зламала ногу зі зміщенням... ( дороги у нас непосипаються) гололід! Але саме страшне інше....Беру маму пенсіонерку в таксі, і на травмпункт...На 9:00 в травмпункті чоловік 90.....!!!!! В одну чергу до лікаря і пальці і голови і руки і ноги і вивихи і забої...на гостру біль і зламані ноги ніхто незважає...2 коляски на весь відділ, 4 крісла щоб присісти..!!!! Щоб отримати направлення на ренгент ми з мамою прочекали до 16:00! Це лише Направлення!!!! А на рентген на черговий огляд з рентгеном на накладання гіпсу ще не попали.....стоїмо!!! Стоїмо мама плаче..цукровий діабет...каже що оплатить( хоч пенсіонерка) щоб її знеболели і оглянули ніхто навіть голови непіднімає з лікарів!!! Без рентгену ніяк....Очерідь від 9:00 до тепер ще чоловік 30!!! І саме головне позакривали всі туалети на першому поверсі і непускають нікого..дурдом! На моє прохання відчинити мамі туалет, мед.персонал каже що ті хто мав ключі від туалетів позакривав і пішов додому! На моє запитання" А ви куди ходити медична сестра опустила очі і знизує плечима..каже, що службовий простих людей необслуговує!!! Ну як так можна? Людина зламала ногу з 9:00 стоїть і ні допомоги, ні ставлення людського..нічого нема..навіть за пропозицію оплати..Куди я маю звертатися щоб той дурдом припинити?

Коментарі до цього посту говорять самі за себе:

- Про такий медсервіс інформуй облздрав та нового керівника міндзраву! НЕГАЙНО!

- Але як я можу туди зателефонувати?

  - Мария, отправьте Ваше SOS на страницу министра Квиташвили,он должен быть на ф.б.сочувствую.у меня,с мамой,была та же история. и диабет, и очереди,и слезы.очень Вас понимаю.

- - Поверьте мне.они реагируют.не молчите.

- - - Так!!! НЕГАЙНО !!!НА САЙТ МІНЗДРАВУ!!! Бажано з фото!!!

- Шкодую, що вам прийшлось познайомитись з нашою тернопільською охороною гаманців у білих халатах((

      

Коментарі  

 
0 #2 Микола. 14.01.2015 00:01
в нас на Алясці все прибрано. Люди самі винні, бо не обережні!
Цитувати
 
 
+2 #1 azarov 12.01.2015 22:41
Свободу не здолати?!.....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.