Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Тернополя Сергій Надал почав реалізовувати проекти своїх побратимів-свободівців. Так, попри неодноразові “закиди” в ЗМІ про те, що Надал “відбився” від партійних рук, міський очільник зайнявся “лобіюванням” ініціатив, які, власне, пропонували однопартійці.

Днями на сайті міськради з”явилась інформація про те, що дорученням міського голови працівники комунального підприємств «Тернопільськсвітло» облаштували додаткове освітлення пішохідних переходів на центральних вулицях Тернополя.

Ідея, насправді, хороша, проте автором її, як виявилось, є не сам Надал, а “свободівець”, депутат облради Володимир Бобко, який ще в 2010 році розробив проект програми «Підвищення безпеки руху на дорогах у вечірній та нічний час».

«Готуючи відповідне подання до секретаріату облради, я виходив з того, що освітлення таких місць, передусім, сприятиме зниженню кількості ДТП. Адже на темній дорозі водій уночі може помітити пішохода лише у світлі фар власного авто, а це, зазвичай, вже надто пізно, щоб уникнути зіткнення», — коментував свою ініціативу Володимир Бобко в 2010 році (Із сайту “Вільне життя").

Одна така конструкція автономного освітлення пішохідного переходу, як зразок, була встановлена в Тернополі на вул. Руській біля загальноосвітньої школи №6. (За власні кошти “Торгового дому “Ватра” ще за каденції мера Заставного). Такі ж ліхтарі були встановлені і в місті Кременець.

Очевидно, що ДТП переважно стаються ввечері та вночі , в яких травмуються та гинуть люди. За даними Міжнародної автомобільної федерації, кожна четверта ДТП стається у спеціально відведених місцях — на пішохідних переходах. Та, на жаль, не всі це розуміють

Так, на скільки відомо “Львів Тернопіль щоДенно”, тоді проект “призупинили” через “колишню” владу, яка блокувала фінансування.

Тепер ж до нього знову повернулись. Звісно, ми щиро віримо, що Надал не просто використав проект свого колеги по партії аби вкотре привернути до себе увагу перед черговими виборами, а цілеспрямовано підтримує ініціативи одно з партійців…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.