Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Роман Заставний, екс-мер Тенополя, виявився єдиним тернопільським нардепом, хто не підтримав антиолігархічний закон 13 січня.

Верховна Рада прийняла закон про зниження кворуму, необхідного для проведення загальних зборів акціонерного товариства, з 60% до 50% + 1 акція.

За відповідний законопроект проголосувало 230 депутатів, передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, держава володіє 50 + 1% акцій ПАТ “Укрнафта”, проте регулярно відчуває проблеми з проведенням зборів акціонерів цієї компанії (структури групи “Приват”, контролюючі 42%, найчастіше ігнорують зібрання).

Відповідно, прийняття рішень про розподіл чистого прибутку і виплату дивідендів, зміну менеджменту компанії ускладнено, а гроші держкомпанії осідають на рахунках “приватних” компаній.

Як зауважив відомий блоггер і нардеп Сергій Лещенко, саботувала прийняття антиолігархічного закону майже в повному складі фракція “Народного фронту”. З 82 депутатів законопроект підтримало лише 13. І то в основному народні обранці, які орієнтуються на Андрія Парубія.

Натомість решта, в тому числі колишній мер Тернополя, не голосували антиолігархічний закопроект.

Цікаво, що решта тернопільських нардепів, зокрема брати Барни, Побер, Люшняк, Юрик, Головко та Пастух голосували “за” цей закон, пише За Збручем

Примітка ТТ. Як нам відомо, Заставний не голосував за цей закон тільки тому, що його банально не було на пленарному засіданні. Хоча його нардепіввська картка була присутня  в приміщенні ВРУ...

Коментарі  

 
+3 #1 Зорянааа 15.01.2015 17:37
А хто з них добросовiсно ходить на роботу на засiдання? Мало таких. Всiм як би тiльки грошi побiльше нахапать...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.