Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат України Степан Барна та керівник Служби автомобільних доріг України у Тернопільській області Богдан Юлик на сьогодні є головними претендентами на посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації, прогнозує сайт Тернополяни

Про це наше видання повідомили джерела в Адміністрації Президента України. 

Заставний проти Побера

Довготривала епопея з призначенням голови Тернопільської обласної державної адміністрації триває і, таке враження, що скоро ще не закінчиться. Адже у представників провладної партії думки та бажання очолити область розділилися. Нардепи від «Блоку Петра Порошенка» розділилися і лобіюють різних кандидатів.

Хоча БПП на Тернопіллі одразу не можна було вважати монолітною структурою. З однієї сторони партію «Солідарність» під себе підім’яв Роман Заставний через своїх ставлеників Степана Барну та Тараса Юрика. З іншої – «УДАРівці» на чолі з Ігорем Побером, нардепом Миколою Люшняком та «сірим кардиналом» Юрієм Смакоузом. Дві самодостатні групи сходяться лише у спільному бажанні викинути з владних коридорів представників ВО «Свобода», які за останній рік не тільки узурпували найвищі посади в області, але перетягнули на себе певні грошові потоки.

Якщо із завданням «зачистки» крісла голови ОДА «свободівець» Олег Сиротюк сам допоміг політичним опонентам, написавши заяву про відставку, то з новим призначенням виникає дуже багато конфліктних ситуацій.

«Парашутист» і «збиті парашутисти»

«Мильними» бульбашками виявилася інформація про призначення «збитих парашутистів» Михайла Апостола та Івана Стойка. Правдою є те, що ці невдахи виборчої кампанії-2014 їздили у столицю і клянчали через своїх покровителів спочатку крісло голови ОДА, а тепер хоча б якесь тепле «місце».

Зі своєї сторони нардеп від «Народного фронту» Роман Заставний мав грандіозні плани одразу просунути на верховенство в області своїх людей – Володимира Дідича або Віктора Шумаду. Перший керує реєстраційною службою у Тернополі, інший банкір та керівник Тернопільського міського штабу Блоку Петра Порошенка. У процесі, питання по Дідичу знялося само по собі, а от Шумада не зміг пройти спеціальної перевірки та тестів.

Не підтвердилася інформація і про «зальотного» голову ОДА з Вінничини.

Молодість проти молодості

Реальними залишаються два претенденти – Степан Барна та Богдан Юлик. Вони добре знайомі між собою і така конкуренція не є перешкодою їх дружньому спілкуванню. Степана Степановича часто можна зустріти не  тільки у компанії пана Богдана, але і його батька екс-начальника СБУ області Івана Юлика. Також, як вдалося довідатися з достовірних джерел, Барна не горить бажанням змінювати місце роботи. Він ще не спробував всіх принад нардепівського столичного життя, аби знову грузнути у тернопільському болоті. Хоча, як вже згадувалося, Степан Барна входить у близьке оточення Романа Заставного, а в того є досить амбітні плани бачити свою людину на найвищій посаді виконавчої гілки влади Тернопілля.

Що ж стосується Богдана Юлика, то свої амбіції та спроможність домовлятися він показав одразу після повалення Януковича. Попри те, що він був на посаді першого заступника САД області ще за режиму, його підвищили при новій владі. Показав себе Богдан Іванович і як людина спроможна «тримати удар» протягом тривалого часу. Ворогом у нього ще донедавна нардеп, головний в обласній «Батьківщині» Василь Деревляний. Представники «білого братства» робили все, щоб дискредитувати Юлика: пікети дорожників, звинувачення у невиплаті зарплати та знищенні автодорів, спроби люстрації, численні запити нардепа і за сумісництвом піднощика «деревляного» портфелю Володимира Бойка, напади в. о голови ОДА Івана Крисака, тощо.

Та Богдан Юлик попри все виходив ледь не героєм з ситуації. Він виявився досить стійким та вправним гравцем у політичних інтригах.

Тепер кандидатуру головного дорожника Тернопілля лобіюють вже на посаду голови ОДА. Народний депутат та голова партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Побер є головним протеже 30-річного Богдана Юлика.   

Коментарі  

 
+2 #3 день 21.01.2015 13:52
зарплату таки виплатилми і 5-ти денний робочий тиджень відновили, то може ще не все втрачено?)
Цитувати
 
 
+3 #2 дорожний 20.01.2015 14:14
"Пухнасте звірятко" підкралось непомітно.Тепер уся область буде працювати три дні на тиждень і зарплату отримувати через пів року. "херой" юлик ще той, а інтиги - це його основне хоббі.КГБ воно і в Африці КГБ.
Цитувати
 
 
+4 #1 Роман Петрович 20.01.2015 00:58
це малолітнє але жирне і цинічне чмо Юлик преться на губернатора??? Якщо хтось не чув, то якраз про нього зараз в службі автодоріг говорять: такий маленький, а вже злодій!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.