Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ вже давно пише, що поки що ще свободівець і мер Тернополя Сергій Надал шукає собі інший політичний прихисток. Тобто, партію, з якою він міг би спробувати поборотися за крісло міського голови Тернополя вдруге.

Шансів на таке у екс-податківця, який заплямував власну репутацію нескінченими дерибанними скандалами землі і майна громади міста, фактично немає.

Але сам він цього ще не розуміє, а тому намагається домовлятися чи не зі всіма політичними, і потужними, на даний момент, гравцями.

Докази? Та будь ласка.

Днями В тернопільських маршрутках зявилися рекламні постери обєднання "Самопоміч".

І зявитися вони могли лише у двох випадках - на платній основі або з особистого дозволу міського голови свободівця Сергія Надала.

Напевно ніхто не повірить, що будь-яка партія може вкладати гроші в свою рекламу в міжвиборчий період, тому залишається інший варіант - благословення мера міста.

Якщо взяти до уваги, що Надал та Садовий (як головний акціонер та натхненник "Самопомочі") знаються через спільну роботу міськими головами, то все стає зрозуміло.

Наближення виборів спонукає Сергія Віталійовича не лише шукати шляхи переобрання на посаду, але і заручитися підтримкою нової більшості, бо мати понад 50% депутатів-свободівців вже не доведеться. Навіть, якщо вдасться виграти вибори через відстуність серйозних конкурентів.

«Тернопільський тиждень»

    

Коментарі  

 
0 #1 Роман Ігорович 23.01.2015 11:49
Надал самодостній і виграє вибори без будь-чиєї підтримки
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.