Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

25 грудня 2014 року в газеті Тернопільської міської ради "Тернопіль вечірній", на яку витрачаються сотні тисяч гривень з бюджету міста, був оприлюдений своєрідний звіт за показниками роботи міської ради з 2000 по 2014 роки.

У формі таблиць та підтасованих фотографій у цьому звіті міський голова Сергій Надал вихваляє свою роботу на посаді мера файного міста. І робить він це за рахунок поганих показників тих, хто працював до нього.

Не вдаючись в детальний аналіз, Сергій Віталійович фактично применшує досягнення і здобутки тернополян під керівництвом Анатолія Кучеренка, Богдана Левківа та Романа Заставного.

Найцікавіше, що і Кучеренко і Левків підтримували пана Надала у 2010 році як кандидата на посаду міського голови. От тепер і дочекалися публічної подяки.

І це не говорячи про приниження роботи Заставного, який тепер з Надалом є партнерами в медіа-бізнесі.

Ми зі свого боку прогнозуємо, що бюджет 2015 року буде ще сприятливіший для того, щоб показники стали ще кращими. А вибори міського голови цьому посприяють.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #4 катя 23.01.2015 15:16
:lol: не на газету він гроші дає, а на її так званого керівника і всі його забаганки - закордонні поїздки, салони і т.д - це раз. два - на власний піар, в т. ч на ці дурнуваті вкладки, які під підїздами валяються постійно - де самовихваляння аж пре. сама газета для надала - можливість себе вигородити і вилитии Г на тих, кого лицемірно використано і викинуто.а це, до речі, в більшості люди, до яких меру і його команді далеко братися.
а три - це НАЙГОЛОВНІШЕ - тупо чекати від Надала і Ко доброчесності, порядності і ще будь-чого з цього благородного списку. це суперечить їх природі. тому, бачили бали, що вибирали...як то кажуть.... і далі прийдуть вибори - і купиться чимало наївних на дешевий лжепатріотизм...тоді вже буде в тернополі зона
Цитувати
 
 
+1 #3 катя 23.01.2015 15:02
:lol: Гроші - не на газету, а на її так званого керівника - раз, власний піар - два, ну і три - щоб мати де Г лити на достойних людей, до яких самому як до неба навкарачки. от на які цілі йдуть гроші тернополян
Цитувати
 
 
-4 #2 Роман Ігорович 23.01.2015 11:44
Надал написав обєктивні цифри - подобаються вони комусь чи ні - то їхні проблеми.
Цитувати
 
 
+2 #1 ганна придушана 23.01.2015 11:42
А чому ви тут обурююетесь? Брехня, приниження працюючих до них - це вiзитна картка Украни. Так що дивуватися Надалу не варто.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.