Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дивно чути, щоб за організацію власної персональної виставки картин молодий художник платив 4-5 тисяч гривень за оренду приміщення, яка саме для виставок і призначене. Тим більше, що воно знаходиться в безоплатній оренді, відповідно до рішення міської ради.

Дивиною є і ставлення голови осередку спілки до інших молодих митців, яких просто не допускають до приміщення, натомість про всі виставки та конкурси знають лише здебільшого учні пана Дороша.

Вершиною цинізму стала відмова у проведенні виставки “Майдан гідності”. У багатьох містах України всі спілки погодилися провести її безкоштовно і надавали для цього свої приміщення. Коли ж тернопільські організатори звернулася за допомогою до Ігора Дороша, він у дуже грубій формі відмовив.

Виставка таки відбулася завдяки сприянню директора обласного архіву, а кошти в сумі 40 тис. грн від продажу картин були передані на потреби АТО.

Чому керівник Тернопільського відділення Спілки художників себе так веде, пояснити важко. Однією з причин може бути та, що приміщення спілки готують до продажу комерційній структурі.

Поки що ця інформація неперевірена, але все вказує на те, що з громадської організації створили закритий клуб декількох наближених до пана Дороша людей, а молоді тернопільські художники, яких вже понад 200, повинні самі торувати свій шлях в мистецтві.

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.