Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У 2015-му році усі суб’єкти господарювання та приватні власники будуть платити земельний податок під власною нерухомістю. Винятком є лише земельні ділянки, котрі належать окремим комунальним підприємствам та установами (школи, стадіон, парки, освітні заклади, лікарні).

Єдиним ПРИВАТНИМ підприємством, котре Тернопільська міська рада планує повністю звільнити від земельного податку, є ТОВ «Тернопільбуд». Директором та основним власником цієї будівельної компанії є депутат міської ради Василь Лило.

Адреси будинків, згідно проекту рішення №12 52-ї сесії Тернопільської міської ради, котрі належать фірмі народного обранця, і звільнятимуться від земельного податку, наступні:

1.                              вул. Н. Яремчука, 33

2.                              вул. Макаренка, 2

3.                              вул. Макаренка, 4

4.                              вул. Макаренка, 5

5.                              вул. Макаренка, 8

6.                              вул. Громницького, 7

7.                              вул. Лучаківського, 3

8.                              вул. Лучаківського, 7

9.                              вул. Просвіти, 8

10.                         вул. Просвіти, 19а

11.                         вул. Просвіти, 19б

12.                         вул. Н.Яремчука, 36

13.                         вул. Н.Яремчука, 37

14.                         вул. Н.Яремчука, 39

15.                         вул. М.Кривоноса, 6

16.                         вул. Макаренка, 6

17.                         вул. Макаренка, 7

18.                         вул. Лозовецька, 20

19.                         вул. Фабрична, 2

20.                         вул. Карпенка, 8а

Частина будинків (приблизно 6 об’єктів) з вищенаведеного переліку є гуртожитками, котрі, згідно рішення міської ради, вже більше як півроку тому мали бути передані в комунальну власність міста. Чому вони до цих пір не передані – не зрозуміло.

Аргумент, що це гуртожитки, у котрих проживають працівники підприємства, не витримує жодної критики, адже усі кімнати або вже приватизовані, або їх мешканці сплачують за проживання немалі щомісячні суми. А навіть якщо б працівники жили у цих гуртожитках безкоштовно, то зважаючи на приватну (а не комунальну чи державну) власність будівельної компанії, будь-які витрати пов’язані з обслуговуванням будинків (включно з земельним податком) має нести приватний власник, а не міський бюджет.

Якщо правоохоронні органи не звернуть увагу на цю цікаву обставину, де приватна фірма депутата міськради недоплачує у міський бюджет платежі за землю під будинками, котрі їй належать, то в інших приватних будівельних та інших компаній міста з’являться серйозні запитання щодо такої «ексклюзивності».

Вже після сесії можемо мати ситуацію, коли власники приватних будинків, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та інші власники житла в місті всі без винятку платять земельний податок, а єдина приватна фірма депутата чомусь не платитиме!

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.