Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Доброго дня. Пишу вам з надією на те, що хоч ви зможете заставити наших посадовців перестати жувати соплі і вже шось робити.
Мовчки спостерігати цей безлад вже немає сил. Тільки подивітся шо робиться!
Депутат Теребовлянської райради Станемир Свєта проводить агітацію серед своїх виборців про бойкот призову до української армії. Панянка так настрашила вуйків зо сіл Ладичин та Дворіччя, що ті попросили попідписувати за них звернення до районної влади і воєнкомату. Мовляв, до войска не підем, воїнкомів у села не пустимо, воювати не будемо, нас не призвете».
Два села стало на диби, бо господарі бояться захищати свою землю. Я розумію, на Великдень у вишиванках йти до церкви, а потім накладати хрін на шинку воно легше, ніж дати кацапам по зубах. А прийдуть освободітєлі до вашої хати, то буде мати то шо в 39-тому - …. «на воротнік»!
Видів того листа. Пишуть, шо буде воєнний стан, то нібито товди всі підем захищати. Смішно, але попідписували заяву лівою ногою. Ніякої конкретики, ні прізвищ, ні імен, тільки дрібні закарлючки. Та з такими «воїнами свєта» хіба шо стайню боронити від злодіїв. Але то як кажуть, то алегорія. Може й люди не зовсім і винні, хоча стидно шо хлопи за бабську спідницю заховалися, а вона крутить ними як хоче.
Інше питання чому на все те мовчать наші славні правоохоронці?  В першу чергу мову веду за тих хлопців які вже побували в АТО. Я думаю, якби такі заяви писалися б десь в Росії, то Свєта вже давно б рвала колготи десь на лісоповалі чи приїсках Магадану.
Ну напередодні Головко з високої трибуни ліпив про те шо Батьківщину можна боронити тільки коли в країні військовий стан оголошено, ну йому тут і дивуватися не треба, він постійно нісенітниці якісь несе. Йому б тільки на телевізорі засвітитися. Але навіть цей горлапан людей не підбурював шоб ті заяви писали. А тут на тобі сюрприз видала. Може вона на державній роботі в дитсадку має малу зарплату і вирішила в ФСБ підзаробити? Га?
Нівкого питань не виникає? Чи всі і далі будуть робити вигляд шо нічого не сталося?

З листа в редакцію

Коментарі  

 
0 #35 Oleg 26.02.2015 11:49
Дівчата, ви мабуть з глузду з'їхали. Хто ж державу буде боронити, може ваша Свєта? Місце вашій Свєті в камері СБУ - у кращому випадку або у Кремлі у Путіна - у гіршому випадку (може й навпаки, якщо вона така російська "патріотка").
Цитувати
 
 
0 #34 маша 06.02.2015 11:19
Свєта забий болт на своїх заздрісників це вони тебе хотіли обплямити
Цитувати
 
 
+1 #33 маша 06.02.2015 11:04
щоб тебе шлях трафив що ти плямуєш невинну людину язнаю світлану і горджуся нею бо це справедлива людина яка не боїться казати правду так і кузьму стерли бо говорив і не боявся ти бидло ще за свої слова відповіш воно вернеться до тебе сторицею навіть ніколи б не подумала що є людина яка може бажати зла такій чудовій жінці як світлана
Цитувати
 
 
+2 #32 Оксана 03.02.2015 23:15
Це очевидно, що стаття замовна! Я особисто знаю С. Станимир вже дуже багато років і з впевненістю можу сказати цо все це не правда! С. Станимир щира Українка! І знаю що її чодовік був неодноразово на майдані... Знаю її як чесну і розумну... Тримайся Свєтудька! Тернопі-ь тебе підтримає.

І ще одне, сому стаття анонімна? хїто автор??
Цитувати
 
 
0 #31 аргвраолрк 02.02.2015 16:42
На мою думку про Світлану написала людина яка немає розуму..Таке виписувати що це вона все затіяла..Це була думка усієї громади і не треба зараз винити її...Якщо ви її заздрите то заздріть тихо..На мітинг люди зібрались самі,а не вона все це затіяла...
Цитувати
 
 
0 #30 Тетяна 01.02.2015 13:06
Пані,ви вже теребовлянином називаєте себе?))))занінчилися ніки?не Світлана пише коменти.особисто знаю людей які це писали,а ти тварь закрий рота. І сиди в своій конурі. Ше мені одна культурна та чесна сімя....дивіться шоб з манатками вас не виселили!!!з позором.
Цитувати
 
 
0 #29 марянця 01.02.2015 09:52
ну аякжеж,дяьку з Теребовлі.Вам просто певне не віриться,шо так люди згуртувалися і стоять за правдою..я но вже три комента лишила і ше писаати буду,доки не дойде до всіх ..але то краще,коли можна знайти одну крайню і всьо на неї звалити,щоб побутися конкурентки77
як,кажете,шо не порядна пані Світлана,то попрошу відразу проагрументуват и написане,бо видно,шо напридумали собі.. за наклеп відповідальніст ь також існуе.. :lol: ;-)
Цитувати
 
 
-6 #28 теребовлянин 31.01.2015 21:19
ця свєта що хвора? вона чого так всіх паплюжить? всім ж зрозуміло що то вона більшість коментарів строчить :) а про неї всі все знають, ще одна порядна. дивуюся ТТ що не лінуються брєд цієї депутатші пропускати
Цитувати
 
 
+6 #27 Оксана 31.01.2015 18:25
Таке писати може хіба що хвора на голову людина Може Світлана Михайлівна перейшла Вам дорогу чи заздрите їй що вона всього в житті добивається сама Дуже добре знаю Світлану вона багато зробила для села,для громади Якби не вона не було б може донині в селі дитячого садочку,порядна людина,добра мати і дружина завжди підтримує громаду На мітинг люди зібралися самі,а то що вона була разом з людьми-не бачу нічого поганого І я була на цьому мітингу-ніхто не хоче своїх рідних посилати на вірну смерть Якщо немає воєнного стану в країні то ніхто немає права взяти чоловіків на війну бо це буцімто антитерористичн а операція у якій мають приймати участь тільки воєннозобовязан і У верховній раді всі воєнно-зобовязані,тобт о вони одні з перших мали б піти особливо якщо буде воєнний стан Нехай воюють ті кому є що втрачати-олігархи. Я ПАТРІОТКА ЩЕ Й ДУЖЕ,але це не патріотизм. а гра олігархів так нехай і самі розбираються.
Цитувати
 
 
0 #26 косаностра 31.01.2015 16:22
Тарас?ну– ну.все так само мочиш,певне довго думала,шо писати.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...