Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У понеділок  2 лютого до приміщення Тернопільського міськрайонного суду, що на вулиці Котляревського, 34, запрошує “Правий сектор”. Як повідомляє лідер ПС на Тернопіллі, біля суду люди протестуватимуть проти свавілля правоохоронців.

– Як всі вже знають – патріотична громада Кременця, за підтримки “Правого Сектора”, провела смітникову люстрацію для нечестивих суддів. Менти, замість боротися з причиною, почали переслідувати патріотів. 27 січня кременецькому активісту Віталію Ващенко за “НАРУГУ” над “честю сУдді” винесли рішення про попередній “домашній арешт”, – повідомляє Василь Лабайчук.

2 лютого в Тернопільському міськрайонному суді відбудеться чергове засідання з приводу тернопільського активіста Олега Селецького. Як повідомляє Лабайчук, за неофіційною інформацією його арештують.

– Закликаємо всю патріотичну громаду долучитися до акції підтримки під судом, котра розпочнеться о 13:30 год. Закликаємо пресу максимально об’єктивно висвітлити дані події. Закликаємо політичні та громадські організації підтримати цю акцію, – зазначає Василь Лабайчук .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.