Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали, що «Тернопільський тиждень» постійно відслідковує в соцмережах сторінки та акаунти політиків. Адже з них багато чого можна дізнатися про їхню діяльність.

Цього рази ми зафіксували цікаву і геть неприємну для тернопільських свободівців річ.  Під постом в соцмережі Ігоря Турського, свободівця, секретаря Тернопільської міської ради, в якому він намагався повідати свої розумні роздуми (фото 1),  інший свободівець і також депутат Тернопільської міської ради, Олег Шаюк, написав в коментарі (фото 2):  «Ігор ти забагато …  Це не ти говориш тобі мозгів на це не стане ти тільки вмієш своїх кидати …» Згодом, правда, цей коментар був видалений.

Таке звинувачення одного свободівця на адресу іншого, ще й високопосадовця,  багато про що говорить.

А тому, як то кажуть, зі сторони ТТ в цьому випадку без коментарів …

фото 1

  

фото 2

Коментарі  

 
+1 #4 Олег Шаюк 09.02.2015 15:05
Розумію, що журналісти скрізь бачать сенсацію, проте, мушу вас розчарувати: мій акаунт зламали. Думаю, ви і самі не раз з таким стикались, тим паче зараз. До речі, один з сайтів, які оприлюднили дану «ніби» сенсацію», теж нещодавно жалівся на зламаний акаунт і різного роду спам-повідомлення. Тому ви, як ніхто, маєте розуміти, що такі речі особливо в соціальних мережа є звичними.

Якби я щось хотів заявити Ігорю, я б це без проблем зробив по телефону чи в очі. Та не бачу в цьому жодної потреби, так як ми маємо дружні стосунки, нормально спілкувались і так буде надалі.

Може комусь вигідно створювати ілюзії про те, що в «Свободі» тривають чвари, але доводити це до ось такого абсурду через «фейки», як на мене, безглуздо.

Тому наступного разу перш ніж робити подібні публікації, зателефонуйте мені, уточніть принаймні. В нас в країні війна, врешті. Перевіряти інформацію зараз – має стати пріоритетом для всіх.

Олег Шаюк
Цитувати
 
 
+3 #3 Вітьок 08.02.2015 21:10
п'яний Шаюк добрався до компа, а зранку з будуна наклав в штани
Цитувати
 
 
+4 #2 Роман Петрович 08.02.2015 18:42
Той Шаюк певне не відрізняє як написати публічно і як в приват!!! :) :) :)
Цитувати
 
 
+4 #1 maluj 08.02.2015 14:58
Ну раз надалівська підстилка починає гавкати на Турського, то значить секретар таки все правильно робить
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.