Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

7 лютого 2015 року в Києві проходив ХХХ звітно-виборчий З'їзд Всеукраїнського об'єднання "Свобода". На з'їзді були присутні 537 делегатів з усіх регіонів України.

Інформацію про це, а також витяги зі звіту лідера партії Олега Тягнибока про проведену роботу за 2012-2014 роки розміщено на офіційному сайті ВО "Свобода"


Лідер українських націоналістів наголосив, що після революції у "Свободи" не було найменшого сумніву, що необхідно брати відповідальність за владу в Україні.

"Ми вперше увійшли до парламентської коаліції та вперше увійшли до виконавчої влади, отримавши загалом близько 20% керівних посад в уряді та держадміністраціях. Це був непростий період, бо було важко змінювати систему, фактично не маючи впливу на ухвалення рішень". - палко промовляв з трибуни Олег Тягнибок, забувши, що в Тернополі з 2010 року влада повністю належить його побратимам, а в обласній раді вони головували ще з 2009 року.

"Цей перший, восьмимісячний досвід перебування у владі для "Свободи" був складний, але, безумовно, цінний, бо тепер ми маємо резерв, аби бути більш підготовленими і знову прийти до влади. Попри все, перше випробування владою ми пройшли гідно, не відступаючи від наших принципів та домагаючись конкретних результатів. І що важливо - здобули неоціненний досвід, який неможливо набути жодними теоретичними навчаннями", - зазначив Олег Тягнибок, так і не навівши позитивного досвіду керування містом Тернополем його побратимом Сергієм Надалом.

Не покладаючи персональної вини за провал "Свободи" на минулих парламентських виборах, Тягнибок таки визнав, що найбільше рейтинг впав саме на Західній Україні, де свободівці мали всю повноту представницької влади на місцях.

"У базових для "Свободи" західних областях падіння підтримки нас виборцями можна назвати критичним. У цілому по Україні це падіння становить приблизно 2,5 разу, а на Галичині цей показник - 4-5 разів". - оправдовувався перед делегатами зїзду їхній лідер.

Керівників на кшталт Сергія Надала та Василя Хомінця Олег Тягнибок назвав надосвідченими: "Одна з ключових причин цього - те, що досвідчені місцеві політики-свободівці після успішних для націоналістичного об'єднання виборів-2012 перейшли на роботу до Києва... А ось наступний ешелон керівників-свободівців не зміг досягти потрібного рівня".

Враховуючи риторику Тягнибока, можна очікувати, що перед наступними місцевими виборами, можуть поміняти тих, хто не оправдав довіри лідера. Тому боротьба обіцяє бути запеклою: як у свободівців за првонаступність, так і за саме крісло на Листопадовій.

«Тернопільський тиждень»

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 сергій 13.04.2015 18:20
Маячня нічого не варта,лише безглузде звинувачення,кр итика одностороннього напрямку без яких небудь причин,Свобода це тільки ідіологія і не я не здоровий глузд :lol:
Цитувати
 
 
+2 #1 вєталь 03.03.2015 16:50
НАРОД, ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ. БАНДЮГУ НАДАЛА - ГНАТИ З ТЕРНОПОЛЯ!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.