Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Провід військово-політичного руху “Правий Сектор” Тернопільщини заперечує факт існування подяки від імені провідника Дмитра Яроша.

Враховуючи неоднозначну ситуацію, яка склалась навколо опублікованої на одному з тернопільських інтернет сайтів інформації щодо подяки адресованої міському голові Тернополя С. В. Надалу, за підписом Д. Яроша.
Вважаємо за необхідне подати всебічне висвітлення вищевказаної ситуації.

На 55-тій сесії ТМР, яка відбулась 27 січня 2015 року міський голова озвучив питання про те, що земельна ділянка площею 1,6 гектара виділена КП «Тернопільбудінвестзамовник» для будівництва житла для бійців АТО, причому це здійснювалось на прохання активістів «Правого Сектора».

Обласним керівництвом ПС дану заяву було спростовано, оскільки ні до міської ради, ні до міського голови ми не зверталися. Більше того подібні заяви, вважаєм спрямованими на дискредитацію ПС Тернопільщини зокрема, та ПС загалом.

Проте дана ситуація отримала подальший розвиток: на одному з сайтів Тернополя 4 лютого опубліковано «подяку» висловлену Дмитром Ярошем та адресовану меру Тернополя за допомогу бійцям Добровольчого Українського Корпусу ПС, зокрема виділення земельної ділянки для будівництва квартир для бійців ДУК ПС.

Внаслідок проведеного внутрішньою комісією ПС розгляду вищеописаної ситуації встановлено наступне:
Колишній керівник ВО «Тризуб» ім. С. Бандери Євген Філь, не будучи уповноваженим діяти від імені ПС, без будь-якого повідомлення місцевого керівництва ПС; домовився з Сергієм Надалом про виділення землі для будівництва, по завершенню якого буде виділено житло для бійців ДУК ПС.

Іменем ДУК ПС було обумовлено виділення земельної ділянки площею 1,6 га , що супроводжувалось обіцянкою виділення трьох квартир для бійців ДУК ПС. Слід зазначити, що бійці ДУК ПС, згідно чинного законодавства України не визнаються учасниками АТО, а тому виділення квартир для них є нереальним, оскільки статус учасника АТО для добровольців ДУК ПС не підтверджується юридично.

Після даної розмови, Євген Філь склав подяку адресовану меру Тернополя С.Надалу, та подав її на підпис полковнику Дмитру Ярошу, обґрунтовуючи необхідність подяки обіцянкою С.Надала виділити житло (три квартири у новобудові) для бійців ДУК ПС.
Проте Євген Філь не поінформував Дмитра Яроша, що ціною вищеозначеної обіцянки є просування земельної афери з використанням 1.6 га землі, цілком придатної для по будови кількох багатоповерхових будинків.

У зв’язку з наведеними фактами, просимо усіх зацікавлених осіб, зокрема представників ЗМІ припинити мусування даної теми.
До наступної сесії міської ради Тернополя «Правим Сектором» Тернопільщини буде ініційовано питання про відміну рішення щодо виділення земельної ділянки, оскільки є явними ознаки земельної афери, з використанням славних вояків-добровольців.
Щодо Євгена Філя буде проведено окрему роз’яснювальну роботу.

За умови виникнення додаткових запитань, можна звертатись до керівника військово-політичного руху «Правий Сектор» Тернопільщини Василя Лабайчука.

ПС бореться за Свободу, Справедливість і Добробут українського народу, а не за матеріальні блага, повідомляє Реально

Коментарі  

 
+2 #2 Холодильник SAMSUNG 10.02.2015 21:35
Охолодити його требе того Філя, а то синій від горілки і по могазинчиках ходить, прикуповує товар коханкам на вкрадені гроші.
Цитувати
 
 
+5 #1 VOVA 10.02.2015 15:00
Щодо Євгена Філя буде проведено окрему роз’яснювальну роботу - а може просто їм морди набити
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.