Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сергій Надал вже фактично розпочав свою передвиборчу кампанію.
Для нього виграти вибори ще раз - важливо і принципово. З одного боку "підвисло" чимало проектів, повязаних з дерибаном землі через комунальні підприємства. Нагадаємо, що безкоштовно зафіксувати землю за інвестором можна після завершення будівництва, а на це потрібен час. З іншого боку, посада міського голови відтягне цікавість правоохоронців до всіх оборудок фінансового характеру. Адже з діючим мером легше сторговуватися, якщо він "на гачку".

Тому Надал зробить все, щоб вибори таки виграти.

Одна з технологій - відлякування конкурентів. Така технологія ефективна, оскільки показує, з якими проблемами може стикнутися майбутній мер, і як самовіддано готовий їх вирішувати теперішній міський голова.

На сесію міської ради 27 січня було винесено низку проектів рішення, які сумарно вартуватимуть бюджету міста Тернополя декілька сотень мільйонів гривень. Примітно, що ці гроші треба закладати в бюджет з 2016 року, коли міським головою може бути вже інша людина.

Наприклад, на програму теплоізоляції житлового фонду після 2015 року треба передбачити майже 14 мільйонів гривень, на програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства - неповних 220 мільйонів гривень (і це тільки кошти міського бюджету), на програму розвитку міського електричного транспорту - ще 50 мільйонів гривень. Ці рішення депутати вже затвердили і новому міському голові доведеться шукати гроші, або скасовувати рішення, для чого треба мати більшість серед майбутнього складу депутатського корпусу.

І це не враховуючи "дрібязкових" 100 тисяч гривень на програму співпраці з податковою, ще 150 тисяч на програму підтримки підприємництва.

Не враховано також і кошти, які передбачалися в програмах, що затвердженні рішеннями на попередніх сесіях, що дозволяє тільки збільшувати суму, яку необхідно буде закладати в бюджет вже з 2016 року.

Не враховано також і кредити, які так щедро анонсував Сергій Надал - і на потреби КП "Тернопільтеплокомуненерго" і на потреби КП "Тернопільводоканал". Всі вони вимірюються вже мільйонами євро, які тернополянам треба буде повертати через збільшення тарифів.

Як не крути, але кожні вибори громаді міста обходяться все дорожче і дорожче... В прямому значенні цього слова...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #1 катя 15.02.2015 20:50
перший раз платили кримінальні авторитети. тепер теж заплатять. від тернополян треба лиш щоб сліпо голосували за надала і бандитів.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.