Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На позачерговій сесії Тернопільської міської ради   5 депутатів буди позбавлені повноважень згідно рішення ТВК. «Львів Тернопіль щоДенно» не буде дублювати передісторію даного рішення, оскільки про нього й без нас на кожному кроці «кричить-вихваляється» Надал та його «свита». Мовляв, які «ми патріоти, позбавили екс-регіоналів мандата». 

Ми, можливо, змогли б повірити в таку казку про патріотизм міського очільника і його «благі» наміри, якби не одне «але».

В січні минулого року «Львів Тернопіль щоДенно» подав інформаційний запит у міську раду Тернополя, аби  дізнатись, як депутати відвідують засідання сесії. Проміжок часу обмежили 2013 роком

Так, отримані дані нас, чесно, здивували. Серед 60 депутатів, лише 23 жодного разу не пропускали засідання. Інші ж пропускали засідання від одного і навіть до 13 разів ( це з 15 можливих).

А зараз до суті.  Ще в січні 2014 року, коли тривали революційні дії і всі уже прекрасно розуміли, що таке «Партія Регіонів», наші журналісти фактично вказали пальцем Надалу на тих, хто регулярно «прогулює» сесії і «плює» в обличчя виборця.

Тобто, якби міська рада тоді відреагувала на наш запит і публікацію, якби їм дійсно було не байдуже на те,  як депутати ставляться до своїх обов’язків, то б ще тоді з «тріском» вигнала б їх з ради.

Але, як то у нас буває, все пустили повз вуха. А воно і не дивно, чому. Разом з тими депутатами, яких вже позбавили мандата, мали здати «картку» і деякі «вигідні» міському очільнику люди. Так, за 2013 рік з 15 засідань -  7 разів пропустив  сесію Віталій Смакоуз (Директор ВК ТІЗ "Добробуд"). 

Сюди ж Маціпура Костянтин, до речі, «свободівець» - пропустив 8 засідань.  Іншого свободівця Ігоря Дулебу також вкрай рідко мможна побачити в сесійній залі. Чомусь ці люди попри «мінімальну» відвідуваність – досі депутати…

Так, мабуть, одно партійцям Надала і просто «прибічникам» - все можна? А, виганяють тільки екс-регіоналів? Невже? Тоді поясніть нашим читачам, чому не «відібрали» мандат у депутата Баранова Костянтина, який з 15 засідань – пропустив всі 10. А він, до речі, не так давно гідно носив звання «молодіжного регіонала». 

Через це ми дозволимо собі припустити, що без упередженості в діях міського очільника не обійшлось. Більше того, вочевидь, керувався він не інтересами і пріоритетами Майдану, а своїми власними, оскільки вже восени на нас чекають місцеві вибори.

«Львів Тернопіль щоДенно» впевнений, якби Надал і його команда дійсно взялись за «дисципліну» в раді, то такі рішення були б значно раніше. Максимум - після нашого запиту. Більше того, під «люстрацію» потрапили б усі безвідповідальні особи, хто того заслужив. А не ті, хто просто заважає меру «вести піар-кампанію»

Будемо вдячні міському голові, якщо він самостійно оприлюднить дані по відвідуваності депутатів за минулий 2014 рік не частково, а в повному обсязі та відреагує на них аналогічно, як це зробив з п’ятьма депутатами.

На сайті ТМР висять протоколи тільки останніх 9 сесій і то без додатків зі списком депутатів, які брали участь в голосуванні, що означає, що Надал і Ко всіляко приховують ці дані!

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.