Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Мобілізаційна робота у Тернопільській області знаходиться під контролем керівництва ОДА, констатував виконувач обов’язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

“Проводяться перевірка роботи медичних комісій, – зазначив він. – Також ведеться розшук тих, хто ухиляється від служби. Зокрема, станом на 14 лютого в розшуку 25 тисяч чоловіків, відкрито 35 кримінальних проваджень, 319 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Ми проводимо також інформаційно-просвітницьку роботу”.

Кримінальна та адміністративна відповідальність загрожує тим, хто ухиляється від мобілізації, наголошують у військкоматі. Так, в даний час кримінальна відповідальність нині світить п'ятьом військовозобов'язаним, справи яких передали у прокуратуру.

Серед них – четверо мешканців Тернополя, один із Тернопільського району, повідомив заступник військового комісара Тернопільського об’єднаного військового комісаріату Микола Бойко. 

- Люди пройшли медкомісію, проте не з'явилися, коли довелося призиватися за мобілізацією, не вказали поважних причин, не повідомили військового комісара, - каже він. – Зараз ці чоловіки в розшуку. Відповідні структури проводять розслідування, а потім щодо них буде винесене відповідне судове рішення.
Заступник військового комісара закликає усіх чоловіків прийти у військкомат та пройти медкомісію, пишуть
20 хвилин
- У спілкуванні між собою люди говорять: "Та я б пішов служити, якби прийшла повістка". Хочу наголосити, що згідно з законом "Про часткову мобілізацію" всі повинні з'явитися у військкомат, не чекаючи повістки, для уточнення облікових даних та проходження комісії, - каже Микола Бойко. - Люди думають, що той хто прийде добровольцем, не матиме жодного соцзахисту. Хочу щоб всі розуміли, що всіх призивають за мобілізацією. Доброволець - це той, за яким ніхто не бігає і не шукає його по місті. Такі люди приходять до нас, проходять медкомісію, уточнюються облікові дані, і призиваються по мобілізації. За ними зберігається робоче місце, середня зарплата, а також оформляється грошове забезпечення, як і для військовослужбовця.

Коментарі  

 
+1 #1 Неважно 16.02.2015 22:25
"згідно з законом "Про часткову мобілізацію" всі повинні з'явитися у військкомат, не чекаючи повістки, для уточнення облікових даних та проходження комісії, - каже Микола Бойко. "


ЗАКОН УКРАЇНИ

Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію"

Відповідно до пункту 31 частини першої статті 85 Конституції України Верховна Рада України постановляє:

1. Затвердити Указ Президента України від 14 січня 2015 року № 15 "Про часткову мобілізацію".

2. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України


П.ПОРОШЕНКО

м. Київ
15 січня 2015 року
№ 113-VIII

І де сказано те про що говорить заступник військового комісара Тернопільського об’єднаного військового комісаріату Микола Бойко чи він взагалі не знає ЗАКОНОДАВСТВА?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.