Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської облради 23 січня уклало угоду з ТОВ «Максима – Т» вартістю 374 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про цілодобову охорону адмінбудинку облради по вул.Грушевського,8, а також персоналу, обладнання і майна в будівлі і на території. Організація охорони об’єкта повинна здійснюватись підрозділом охорони у складі не менше 10 чоловік.

Загальний обсяг послуг охорони становить 20 805 год. на 2015 рік. Вартість послуг складає 18 грн/год.

Засновниками фірми «Максима – Т» є Володимир Кришталовський, Юрій Пилипчук і Світлана Кінасевич.

Володимир Кришталовський є братом Романа Кришталовського, директора будівельного КП «Тернопільбудінвестзамовник».

Компанія «Максима – Т» почала вигравати тендери на охорону тернопільських держустанов з 2011 року, після того як мером Тернополя став Сергій Надал, пишуть Наші гроші ...

Коментарі  

 
+3 #2 вкл.ощадбанку урср 18.02.2015 10:15
:eek: і чотири лисо-надлівські набудовані-прикуплені разом з іспанською віллою за короткий час на посаді за незароблені кошти будуть охреняти від обкраденного народу? кримінал відпочиває.а народ мають в дупі. :-?
Цитувати
 
 
+3 #1 Сергійг 18.02.2015 08:43
Цікаво як можна було укласти договір із фірмою відомості про яку не підтверджено в ЄДР?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.