Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно Тернопільська міська рада прийняла рішення про дострокове припинення повноважень п’ятьох депутатів міської ради. Один із них, Віталій Цимбалюк, із цим рішенням категорично не погоджується, вважаючи його «політичним замовленням». Депутат вирішив судитися та повернути собі всі повноваження, оскільки обирався не за партійним списком, а на мажоритарному окрузі.

цимбалюк віталій, фото, тернопільський тиждень Про це Віталій Михайлович заявив під час прес-конференції 16 лютого.

-         Кожної п’ятниці я або мій помічник проводимо зустрічі з виборцями свого округу. Під час останнього прийому люди, які мене обрали, були обурені такою ініціативою міської ради. Активні тернополяни навіть хочуть ініціювати збір підписів та йти до суду. Я попросив їх цього не робити, бо міська влада ніколи не дослухалася до громади міста. Віталій Цимбалюк продемонстрував журналістам ухвали Тернопільського міськрайсуду про призупинення дії рішення міської ради і постанови ТВК щодо позбавлення його депутатства.

– Я поверну собі статус депутата, оскільки мене його позбавили незаконно. Вже зараз йде активний судовий процес, – наголосив Цимбалюк.

Віталій Цимбалюк розповів, що зараз у Тернополі хочуть повернути так звані «темники».

–         Чиновники з міської ради, за словами деяких журналістів, у ЗМІ присилають «інструкції», де вимагають мене називати «регіоналом» чи «екс-регіоналом». Хоча я заявляю, що з Партії регіонів вийшов ще задовго до подій на Майдані. А взагалі пішов у цю партію тільки тому, що в 2010 році усі кандидати, які балотувалися навіть по мажоритарних округах, мали бути партійними. На той час я розчарувався у діяльності Ющенка, і це, мабуть, й підштовхнуло мене піти у провладну партію. Вже за кілька місяців я побачив, що це за політична сила, і вирішив її негайно залишити. Однак тоді з моїм батьком, який тоді працював губернатором Львівщини, була проведена бесіда з погрозами. Заяву мені не підписали, але я натомість припинив будь-яке спілкування з регіоналами, перестав приходити на сесії і брати участь у роботі фракції. Працював виключно на своєму окрузі. Вдруге я зміг написати заяву тільки тоді, коли батька «пішли» з посади, влітку 2013 року. І тільки тоді мені її підписали, і зараз я її вам демонструю, завізовану партійним осередком. Так, я зробив помилку. Але, як каже Ліна Костенко, «в житті одна помилка – не біда; біда, коли усе життя – помилка». Моя ж помилка нікому, окрім моєї сім’ї, не завдала жодної шкоди.

Віталій Цимбалюк заявляє, що основна ж причина позбавлення його депутатства – те, що він почав викривати діяльність «земельної мафії» Тернополя.

-         Мені Законом дозволено подавати депутатські запити щодо земельних питань. І останнім часом я цим займався. Знаєте, коли починав цю роботу, я знав, що все погано. Але не думав, що настільки.

Віталій Михайлович зізнається, що минулого року був активним на Майдані, тоді як деякі тернопільські політики просто приїжджали, щоб сфотографуватися на барикадах та «запостити» фото у соцмережі.

-         Цим не хочу спекулювати, я був на Майдані для своєї совісті, а не для піару.

Неохоче говорить пан Цимбалюк і про свою допомогу солдатам та мирним мешканцям, які знаходяться в зоні проведення АТО.

-         Не хочу на цьому «піаритись», хоча, як і кожен свідомий громадянин, допомагаю армії: вже купив п’ять автомобілів, їде шостий. Допомагаю матеріально і дітям-сиротам з Донбасу.

Віталій Цимбалюк каже, що першим серед депутатів міськради пройшов військовий вишкіл, а зараз, разом із однодумцями, їздить по тернопільських дворах та навчає людей, як правильно діяти під час надзвичайних ситуацій. Але ця ініціатива, за словами Віталія Михайловича, викликає невдоволення в Тернопільській міській раді.

На підтвердження своїх слів депутат продемонстрував подарунок від бійців АТО з Одинадцятого Київського батальйону та пообіцяв і надалі захищати інтереси громади міста.

Тернопільська Липа

Відповіді на останні звернення В. Цимбалюка остаточно розвіюють сумніви щодо того, навіщо було владі міста позбавляти його депутатських повноважень...

              

 

Коментарі  

 
+1 #9 віталік 03.03.2015 16:30
вже готовий новий Надалівський брехливий хід http://top100.te.ua/. якщо шукають нові обличчя то як те бидло надалівське, яке тре гнати в три шиї, разом зі всіма правдами-неправдами приклеєнеми до себе тут робить. старі ходи не діють вже - бо люди їх знають - то вже вигадали новий спосіб людей здурити. гади
Цитувати
 
 
+2 #8 уляна 25.02.2015 14:02
цимбалюк позбавити мандата,а чого не позбавити швайку.невже,НАДАЛ І КО,бояться ЗЕКА педофіла.
Цитувати
 
 
+3 #7 Rossari 20.02.2015 17:24
хотів Надал присадити Віталія через розкриття земельних оборудок і бо мішає йому Цимбалюк висуватись на вибори мером щнову. А не тут то було, вже не будуть вдруге дурні тернополяни,щоб вибрати свободівця знов
Цитувати
 
 
+4 #6 очі замилюють 20.02.2015 00:01
людоньки милі, чи ви не бачите, що то цирк, лисий клоун і тіпа умний блазень, граються у вибори. яка мафія земельна і хто з нею бореться, якщо обидва з того корита жеруть. Блювати хочеться від тої нашої тернопільської політики і тіпа політиків.
Цитувати
 
 
+6 #5 тернополянин 19.02.2015 18:28
Віталій повністью підтримую, необхідно зупинии цього злодюгу і його Ко і не чекати виборів, процедуру недовіри, а тоді в суд. Шановні дописувачі мало обурюватись на сайтах проти свавілля і нахабство Надала, потрібні кардинальні дії і чим швидше тим краще.
Цитувати
 
 
+6 #4 Mariy 19.02.2015 13:38
Впевнена, що рано чи пізно злодій-Надал получить за все. Все робить проти закону. Коли вже закінчаться ці надалівські злочинні ходи?
Цитувати
 
 
+9 #3 народ 19.02.2015 13:13
Думаю, після таких заяв Цимбалюка лисий мафіозі йому вже не машину спалить, а зразу кіллєра найме! Бережись Віталя, і тримайся, народ з тобою!!!
Цитувати
 
 
+6 #2 Івась 19.02.2015 12:55
Ну нахабство Надала просто вражає!!!
Це потрібно ще вміти так вміло дурити людей)
Цитувати
 
 
+10 #1 Степанович 19.02.2015 12:38
Скоро ті ско*и з міськ ради будуть жити всі до єдиного в смітнику!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.