Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Шукати правду у Тернопільських судах – марно. Без грошей і потрібних зв’язків не варто сподіватися на справедливість! У наших суддів є все крім совісті, гідності і розуміння того,що від їх рішення залежить доля людини. Ні для кого не секрет, що у наших судах і далі «Бабло перемагає добро», а судді (якщо їх так можна назвати) скеровують «дишло»  Закону у той бік де маячать зелені купюри. 

Зрозумівши, що у Тернопільському міськрайонному суді без хабарів діла не буде, я подав апеляцію на рішення судді Ромазана В.В. …

Що ж …хочу звернутися до доблесних суддів м. Тернополя, для котрих закон як «дишло» приймайте законні рішення, майте совість і хоч якусь гідність!

Вам має бути соромно дивитися очі людей, котрих з Вашою допомогою хочуть обдерти,а Ви заробляєте на цьому - будуєте шикарні будинки, купляєте дорогі автівки! Як так?!

Я вважаю, що такі корупційні схеми не мають місця у справжньому відкритому і чесному суді,котрим він має бути! - Так казав Юрій Мазурик, підприємець у якого рейдери хотіли забрати СТО!

 Але судді Львівського апеляційного адміністративного суду скасували  рішення судді Тернопільського міськрайонного суду Ромазана В.В. !

Історія повторюється! Знову в апеляції  оскаржувало ся рішення судді  Ромазан В.В. !

Багатодітна мати, Кушнір Надія Євгенівна, яка народила 11-ох дітей, має орден «Матір Героїня», тяжко працювала у коллективному с/г підприємстві «Перемога»   с. Довжанки Тернопільського району з 1990р по 2004 р. Коли підприємство розпаювалося, її з невідомих причин не включили у списки пайовиків  та відповідно не виділили належний пай. 20.06.2008р. рішенням Тернопільського міськрайонного суду за нею визнано частку пай у коллективному с/г підприємстві  «Перемога» с. Довжанки. Землі колгоспу забрали не колгоспники, а чиновники сільської ради с. Довжанки Тернопільського району Тернопільської області ?!

Вже шість років виконавча служба не може виконати рішення суду, тому що сільська рада не надає Кушнір Н.Є . земельної ділянки?!

Кушнір Н.Є неодноразово постійно зверталася до попереднього голови Довжанківської  сільради Олійника М.В та нинішнього Ткача О.М. , на сесію депутатів  Дожанківської  сільради  із заявами про виділення їй земельної ділянки  під будівництво будинку для сім'ї. Та їй постійно відмовляли  мотивуючи тим,  що відсутня вільна земля. Але у листопаді 2013 р. Було виділено земельні ділянки чотирьом сім'ям?  І знову Кушнір не надали ділянки, а голова сільради Трач, мотивував  тим , що вона  на час виділення ділянок не подала заяви –прохання?! 

 Але у с. Довжанка всі люди знають, що є тільки одна багатодітна сімя, у якої 11 дітей і яка потребує будинку та землі під його будівництво!

 Кушнір запитує:  «Де в даний час знаходиться земельна частка (пай) покійної Берко Олександри Григорівни, котра декілька років тому трагічно загинула?»  Але ніхто  так і не дав відповіді?

У 2004 р. Кушнір дають відповідь, що  працівник сільради, не колгоспу – член земельної комісії Буцій успадкувала пай  покійної   Берко О.Г.?!  Але дивним є те, що тільки в 2005 році була створена комісія з пайовиків і представників сільради і тільки тоді проводили розподіл паїв померлих та за №263 витягнули ділянку Берко. Тоді  виходить  Буцій незаконно отримала ділянку?!

Також  виділили земельний пай Коцьолку П.І., інженеру з техніки безпеки?!  За період роботи Коцьолка  питання про прийняття його в члени колгоспу на загальних зборах не вирішувалося?!  Тому як він отримав земельний пай, якщо він не був членом колгоспу? Це грубе порушення п.2 Указу Президента України від 08.08.1995р. №720 «Про порядок паювання земель переданих у колективну власність сільтськогосподарським підприємствам і організаціям»

Цікаво, а скільки ще таких подібних «операцій»  із землями колгоспу  «Перемога» с. Довжанки « вилізе» назовні ?!

Кушнір Надія Євгенівна, мати 11-ох дітей, жителька с. Довжанки , звернулася з позовом до Тернопільського міськрайонного суду  за захистом своїх конституційних прав , просила визнати недійсним та скасувати державний акт на право власності на земельну ділянку (пай) Коцьолка, так як незаконне отримання відповідачем земельної ділянки порушують  її права, тому що відповідно до рішення Тернопільського міськрайонного суду від 20.06.2008р. її визнано членом колгоспу «Перемога» і визнано  право на пай у ньому.  Кушнір також просила суд  визнати недійсним розпорядження Тернопільської РДА 3440 від 12.08.2005 в частині стосовно Коцьолка П.І.

Кушнір Надія Євгенівна мати 11-ох дітей звернулася до Тернопільського міськрайонного суду    за захистом своїх конституційних прав  та суддя Рамазан В.В. не задовольнив її позов. Він зіслався на запис в трудовій  Коцьолка П.І . Але зі слів представника Кушнір, при ознайомленні у судовому засіданні із трудовою книжкою Коцьолка П.І. ,виникла підозра, що записи там підроблені?!  Тим більше записи в трудових книгах членів колгоспу «Перемога» с. Довжанки  робила мати Коцьолка П.І. ?!  

 Можливо небезпідставно хвалилася представник другої сторони, що вони «переконали»  суддю? Цікавим є те, що  у п’ятницю 01.08.2014р. представник Коцьолка П.І., Помазанська Світлана Іванівна,  когось чекала після закінчення судового засідання  біля приміщення Тернопільського міськрайонного суду по вул. Котляревського,34, а потім ще  довго чекала представника районної держадміністрації в  машині зеленуватого кольору-  Ладі ВО 2693ВВ по вул. Чехова,7 на якій вони потім поїхали? Довідка - тут знаходиться  банкомат – «Приват Банку»,  Тернопіль, вул. Чехова, 7 ,ТГМУ ім. І. Я. Горбачевского.

Цікаво, які саме банківські операції  робив працівник РДА із Помазанською С.І. після судового засідання у судді Ромазана В.В.?

І ще одне запитання чи не суддю Рамазана  В.В. вони чекали?!  І чи це правда, що пані Помазанська має «особливий підхід» до суддів?

16.10.2014р. перед самим судом (без пояснень чому) помінявся склад суду - прийшов на заміну іншого судді Козак Ігор Осипович. Козак, який замінив у колегії іншого суддю, не давав говорити головуючому  в колегії  суддів апеляційного суду Тернопільської області та замість головуючого керував судовим процесом?!  Зрозуміло стало в кінці судового засідання чому Козак  Ігор Осипович так переживав за інтереси пана Коцьолка П.І., а не за ущемленні права багатодітної матері! Коли судді винесли рішення в користь Коцьолка,  Коцьолко підійшов до судді Козака І.О. , потис  йому руку і подякував за допомогу у вирішенні  його питання!  Все це відбувалося на очах інших людей!

От така «чесна»  і «неупереджена» Тернопільська Феміда ?!

Аліса Пасько

Коментарі  

 
0 #5 Аліса Пасько 02.05.2017 14:27
Троле Саліна,щоб писати правду потрібно посвідчення? Ви напевне не знаєте, що у мене посвідчення видане в Києві?
Цитувати
 
 
0 #4 Саліна 18.01.2017 09:56
Аліса Пасько,(автор статті) поновіть спочатку своє журналістське посвідчення) а потім ще підчитайте закони,а тоді пишіть свої провокаційні статті=)
Цитувати
 
 
0 #3 Захист 06.09.2015 15:23
Колись Ромазан судив членів ТРГО "ЗАХИСТ". Юрист районної ради Лихий Богдан надав доводи на основі застарілого законодавства, а Ромазан -бачачи це- прийняв рішення на користь порушників), і через Апеляційний суд знову були повновлені права позивача: спарва повернута в міськрайонний суд! Ромазан вмив руки , спригнув... Коли скаржитись голові суду. то той відповідає, що він не має впливу ан суддів. :)
Цитувати
 
 
+8 #2 ABC 19.02.2015 15:17
Цей, Ромазан, нехай пам"ятає,що є ще суд Божий.Я, йому і його сім"ї бажаю давно такої "справедливості",яку пережила моя сім"я,який судив без вигаданих свідків і доказів, зате по "ВКАЗІВЦІ" таких самих корупціонерів,я к і сам.
Цитувати
 
 
+7 #1 Людмила 19.02.2015 13:56
Крім цих суддів ще є схожі, це Дзюбич, Парандюк Т, Демкович Ю.Вони таким чином як описані вище судять усіх. За 20 років у мене склад суду не мінявся.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...