Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі з першого березня подорожчає вартість проїзду у маршрутках. Через збільшення вартості пального ситуація з перевезеннями катастрофічна, розповідають перевізники.

Запчастини потрібно купити в доларах, машину потрібно заправити, солярка - 21,50, - каже тернопільський перевізник Олег Горошок.

«На сьогоднішній день понад 30 відсотків автобусів з’їхали з маршрутів, не буде нічого дивного, якщо ще день-два і не стане ще половини транспорту. Тобто ситуація на сьогодні надзвичайно катастрофічна», - розповів Олег Горошок.

Тернополяни з розумінням ставляться до підвищення вартості проїзду в маршрутках (так запевняє прес-служба мерії - прим.ТТ). Зрештою, кажуть в місті є альтернатива, - тролейбуси. Впродовж січня пасажиропотік у них зріс більш як на десять відсотків. Далі думки тернополян.

«Бензин і солярка як подорожчали. От рахуйте, що за останні дні пальне піднялося на 4 гривні, каже тернополянин Василь. Такої ж думки і тернополянка Людимила. - Виходячи з того, що така ціна долара, людям звичайно важко. Тому зарплати не піднімають зовсім. На всі продукти ціни виросли, звичайно людям буде бити по кишенях навіть 50 копійок, але я розумію, що ціни на маршрутки все одно рано чи пізно мала б збільшитись».

Тернопіль одне з останнніх міст, яке підвищує тарифи у маршрутних таксі. До прикладу, у Львові вартість проїзду до трьох гривень підняли ще першого червня минулого року, у Вінниці та Хмельницькому тариф три гривні встановили у серпні дві тисячі чотирнадцятого, переконує міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Є тарифна комісія, є управління економіки, яке зробило розрахунки, і при діючих цінах собівартість перевезення на рівні три гривні тридцять вісім копійок. Сьогодні ми останнє місто в Україні, яке робить підняття тарифів на проїзд, ця акція є вимушена, оскільки перевізники з’їжджають з маршрутів, ми знаємо, що чимало є нарікань тернополян, коли важко доїхати у вихідні та у вечірній час, тому аби зберегти маршрутну мережу та забезпечити якість надання транспортних послуг ми змушені рішенням виконавчого комітету і підняти тариф до рівня трьох гривень. Саме до такого рівня підняли всі наші міста-сусіди», - зазначив міський голова Тернополя.

Коментарі  

 
+1 #1 Міля 23.02.2015 15:20
Я - тернополянка, не підтримую подорожчання вартості. І не треба порівнювати Тернопіль з Львовом, чи Вінницею, чи Хмельницьким - у нас відстані набагато менші, пального йде менше, та й мало хто з пасажирів їде від початкової зупинки до кінцевої. В один бік щонайменше 3-4 рази склад пасажирів змінюється. Та й водії під кожним стовпом зупиняються, якщо додатковий 2.50 рукою махне
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.