Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Запрошуємо журналістів взяти участь в прес-конференції на тему «Обговорення поточного перебігу Народного праймерізу «100 кращих тернополян».

Захід відбудеться в середу, 25 лютого о 12:00 в конференц-залі готелю Тернопіль (3 поверх).

Журналісти зможуть дізнатися більше про поточний перебіг Тернопільського народного праймерізу, спроби «накруток» голосів, плани заходів в рамках проекту на найближчу перспективу, висловити свої пропозиції щодо контролю за підрахунком результатів, поставити запитання організаторам.

Загальна тривалість – до 40 хвилин.

Проект «100 кращих тернополян» – громадянська ініціатива, мета якої активізувати громаду та виокремити сто людей, які мають довіру. Це самооцінка тернополянами самих себе за критерієм – довіра.

Проект максимально відкритий, а тому, долучатися до контролю за його перебігом запрошуємо бажаючих журналістів та громадських активістів. Ми висловлюємо пропозицію утворити наглядову раду за проектом. Учасники «наглядового органу» матимуть доступ до «технологічної» частини проекту, а саме: до процедури опрацювання анкет, які тернополяни заповнюють в наметах, зможуть проінспектувати роботу call-центру та сервісу опрацювання СМС, ознайомляться з адміністративною частиною системи, у якій ведеться підрахунок зібраної інформації. Єдиною вимогою до аудиторів буде нерозголошення будь-якої інформації до завершення проекту. Вимога така вимушена, аби максимально ускладнити спроби фальсифікацій та щоб не було стороннього впливу на громадську думку, адже при підтримці того чи іншого кандидата, на нашу думку, варто керуватися власними переконаннями, а не рейтингами.

Участь журналістів та громадських активістів в нагляді не оплачується і є громадянською ініціативою.

Детальніше ознайомитись з ідеєю, методикою та метою проекту можна переглянувши наш анімаційний ролик:https://www.youtube.com/watch?v=DIFldmCwuMI

Коментарі  

 
0 #3 моряк папай 25.02.2015 11:27
хто фінансує цю громадянську ініціативу? хто оплачує палатки, волонтерів?
Цитувати
 
 
+2 #2 Звір 24.02.2015 21:58
Ти подивись відео. Там хлопці правду кажуть, що у нас дві війни! Поки там хлопці воюють - місцева влада продовжує далі керувати по-старому!
Якщо ми нічо не змінимо, то якого біса було ту революцію робити і нафіга тоді хлопці гинуть?
Якщо не воюєш на фронті, то тоді тут воюй і в тилу міняй країну!
Цитувати
 
 
+4 #1 тернополянка 24.02.2015 18:33
Все пізнається в порівнянні.Для когось найкращі, а для когось найгірші. І перестаньте відволіканти увагу від війни, там люди гинуть, а ви поводитесь так ніби нічого не відбувається.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.