Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Віктор Мартинюк (на фото під текстом), який зараз начебто на лікарняному, всіма силами намагається втриматися у кріслі начальника Головного управління Держкомземагентства області. І причини тут не тільки в насидженому місці, але і в сотнях тисячах набраних авансом гривень в фермерів та великих аграріїв за надання у користування та оренду тисяч гектарів землі.

Історія Віктора Мартинюка, як головного земельника області, розпочалася не тільки з активної участі у люстраційних процесах, але і в сильному протеже у колах ВО «Свобода». Простіше кажучи, тернопільських націоналістів їх вище керівництво просто кинуло, віддавши «жирну» посаду представнику «Батьківщини».

Нагадаємо, що після Революції гідності до крісла Держкомагенства України прийшов представник «Свободи», сьогодні вже нардеп Сергій Рудик. І наші патріоти у вишиванках розраховували одразу захопити це відомство.

Мер Тернополя Сергій Надал пропонував одразу кілька кандидатур. Та жодна не пройшла.

Причина – давні та дружні зв’язки головного у тернопільській «Батьківщині» екс-нардепа Василя Деревляного та одного із керівників ВО «Свобода» Ігоря Кривецького, більше відомого у кримінальних колах під прізвиськом «Пупс».

Свого часу цей елемент міліцейської уваги був помічником того ж таки екс-нардепа Деревляного. Часто возив зі Львова у Тернопіль матеріальну допомогу представникам «білого братства»  у вигляді американських доларів. І що найцікавіше, завше Пупс спочатку заходив на третій поверх готелю «Україна» на штаб «Батьківщини», а вже потім у супроводі охорони до «свободівців», яких перед тим обшукували.

Пусп і «зарішав» посаду Віктору Мартинюку. Свободівець «нагнув» свого часу свого ж побратима Олега Сиротюка, аби той у ролі голови ОДА дав погодження на призначення зовсім не свого побратима.

Перших кілька місяців на посаді Віктор Мартинюк приглядався. До нього часто навідувалися представники правоохоронних органів, щоб нагадати йому їх давню співпрацю. Про цю «співпрацю» ТТ писав не одноразово, зокрема в статті На Тернопільщині народний депутат продовжує просувати до влади сумнівних осіб

«Зоряний» час Віктора Мартинюка  прийшов після відставки Олега Сиротюка. На посаду в. о. голови ОДА прийшов ще один представник «Батьківщини» Іван Крисак. У тандемі вони не тільки роздавали землі, але активно шукали клієнтів для «рішання» питання. Таких знаходилося досить багато. Подейкують, що тариф за надання в оренду земель запасу вже сягав 350 доларів. В одні руки Мартинюк умудрявся відпускати навіть більше 200 гектарів землі. А це щонайменше пів сотні тисяч умовних одиниць. Свої питання проводив і керманич Мартинюка-Крисака Василь Деревляний. Та потім згаданий тандем перестав ділитися з партійним босом і почав вже грати  свою гру.

Фермер Крисак, який відзначився розкрадання майна громади села Ангелівка, пропонував землі своїм колишнім колегам. Ті, зазвичай не відмовлялися від розширення своїх земель. У свою чергу Віктор Мартинюк вже організовував супровід з виділення ділянок.

Як свідчать перелік розпоряджень Віктора Мартинюка, він видавав на одне прізвище не один десяток ділянок площею по кілька десятків гектарів.

Василю Деревляному в. о. губернатора та «земельник» замилювали очі тим, що ніби виконували прохання колишніх партнерів по ВО «Свободі». Головним же ж «рішалом» серед націоналістів став голова міської організації Роман Навроцький. Він ледь не сім’ями здружився з Мартинюком. Разом шукали «клієнтів», а потім разом ділили прибутки від оборудок.

Навроцький, який з минулого літа почав працювати в обласній сільськогосподарській інспекції, досить пристойно піднявся на рішанні земельних питань. До того бідний свободівець ледь зводив кінці з кінцями, а от після спільних діянь з  Мартинюком, «свободівець» затіяв грандіозне будівництво власної вілли у Великих Бірках поблизу обласного центру. Ділянку у цьому селі  пан Роман вибирав, а от виділив йому її якраз Віктор Мартинюк.

Інформацію про звільнення з роботи Віктора Мартинюка вся його свита, спільники та політичні боси сприйняли з великим занепокоєнням. За нашої інформацією, найперше їх непокоїть те, що молодий «люстратор» разом з Навроцьким та Крисаком встигли зібрати велику кількість американських доларів у вигляді завдатку за майбутню виконану роботу. Це десятки, а скоріше - сотні тисяч. Занепокоєні аграрники та бізнесмени почали ледь не в чергу вставати до Мартинюка для повернення раніше даних хабарів.

Занепокоївся і Роман Навроцький. Він, як і всі, відчув смак грошей і почав грати свою окрему гру. Голова міських «свободівців» часто пропонував свої послуги у вирішенні питань, які стосувалися відомства Мартинюка, беручи при цьому, як стверджують в його оточені, досить пристойні завдатки і встановлюючи свої пристойні «зазори».

Сьогодні голова Держкомземагенства України вже не «свободівець» і не колишній помічник Деревляного. Віктор Мартинюк виробляє неймовірні кульбіти, аби втриматися у кріслі.

Тож далі буде

              

 

Коментарі  

 
+1 #16 Тхір 28.02.2015 14:37
Ти козлина Бютівська -Мартинюк тварь тупа ну що Дарка тобі допомогла звільнити кабінет тепер на ставок охороняти бо Вася вже не допутат і шофером працювати не будеш
Цитувати
 
 
+3 #15 Тхір 26.02.2015 22:31
Мартишка ти в людей в Києві взяв бабки за землю в Гусятинсткому районі і оформив в с.Сорока на свій підставний паспорт на Гладій Івана що ти гнида люстраційна пацанам скажеш?
Цитувати
 
 
0 #14 сравчик 25.02.2015 21:02
Славуню, ти пиши не пиши коменти. То тебе не спасе. Ти встряг. Попу прийдеться підставляти або одним або іншим. Тому результат один - ти піде.ас)))))
Не довго тобі колотити гімномв ступі
Цитувати
 
 
+7 #13 Сергій М. 25.02.2015 17:23
я так і знав, шо від того бика ніц хорошого очікувати не можна! Воділа з перебитим шнопакою
Цитувати
 
 
+6 #12 Баба Наташа 25.02.2015 16:54
а хтось взагалі буде вибачатися перед людьмми, яких під шумок знижували і ставили незрозуміле тавро ригів? люстратор галімий
Цитувати
 
 
+5 #11 герасим 25.02.2015 16:33
бидло воно і в африці бидло. то ж по морді видно!
Цитувати
 
 
+1 #10 Абдулаєва 25.02.2015 16:32
Вітька не стидно майданами-трупами прикриватись?
Цитувати
 
 
+7 #9 Абдулаєва 25.02.2015 16:30
А де мусорятка?!\Чи бідний Вітьок настільки низенький і маленький шо і під лупою не найти?
Цитувати
 
 
+1 #8 ваня 25.02.2015 16:29
Мартин, майданвець, люстратор...
а уважно придивитися - чи не сосе він там під столом Надалу??????

Накрав, сипав в очі брехнею - та я ніколи , та я де.
Сука, посадити його, або привселюдно одпездить!
Цитувати
 
 
+7 #7 Оленочка 25.02.2015 16:27
Хай звиздує воювати! Вміє п*здити, то певно і автомат тримати зуміє!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.