Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На початку місяця ТТ опублікував статтю Ось в чому різниця між народними депутатами Барною і Пастухом

До честі пана Барни, він вирішив відповісти на певні тези, озвучені, на його думку, в його адрес у нашому матеріалі.

«Нажаль я не міг належно допомогти нашим хлопцям з під Донецького аеропорту. Сеператисти не пропускали навіть машини Червоного Хреста для поранених.
30-31 січня допомагав (попросив голова Національної асоціації інвалідів України Валерій Сушкевич) через Генштаб та заступника Міністра оборони виводити з оточення 25 батальйон “Кївська Русь”, котрий спочатку вийшов з котла в Нікішино, пізніше попав в оточення під Рєдкодубами.
6-7 лютого допоміг через Генштаб та заступника Міністра оборони вивести з під оточення в с.Новоорловка побратимів із 128 бригади.
3-4 лютого, через Генштаб та заступника Міністра оборони допоміг вийти з під оточення під с. Рєдкодуби побратимів 128 бригади. Нажаль багато загинули . Земляк і побратим Міша Варчак поранений виїхав на броні.

Ставши депутатом, я разом із побратимом з Харкова Констянтином (автомайданівець) вже тричі їздив до своїх побратимів у Станицю Луганську, Дебальцево, Чернухіно, возив їм прибори нічного бачення, боржуйки, теплі речі. Навіть на тиждень залишився зі своіми побратимами під Чернухіно, проводив разом з ними бойове завдання.
А після нового року передавав декотрі прибори та гроші побратиму Констянтину, котрий сам організував забезпечення необхідними речами наших земляків під Дебальцево. Тепер він дістає їм обладнання для управління безпілотниками.диванних патріотів - пліткарів запрошую на фронт

В кінці січня заставляв Генштаб та заступника Міністра оборони надати артпідкріплення нашим бійцям під Дебальцево. Нажаль багато було поранено.
Зараз продовжую разом із тернопільськими депутатми Т.Юриком, братом та побратимами із “Громадського Майдану” м.Чортків організацію наступної волонтерської допомоги (прибори нічного бачення, рації тощо). Тому звертаюся до інтернет ресурсів з проханням не займатися плітками а краще допомагайте нашим войнам, допомагайте провести мобілізацію для забезпечення проведення ротації та демобілізації тих, хто вже рік на передовій. Слава Україні! (подібне було раніше із “ТТ”)

Персонально для редактора інтернет ресурсу “ТТ”, котрий заявляв про те, що я, ставши депутатом, нібито забув своїх побратимів по зброї на відміну від інших депутатів так як у ФБ нічого не пишу про це.
Ставши депутатом, я разом із побратимом з Харкова Констянтином (автомайданівець) вже тричі їздив до своїх побратимів у Станицю Луганську, Дебальцево, Чернухіно, возив їм прибори нічного бачення, боржуйки, теплі речі. Навіть на тиждень залишився зі своіми побратимами під Чернухіно, проводив разом з ними бойове завдання.
А після нового року передавав декотрі прибори та гроші побратиму Констянтину, котрий сам організував забезпечення необхідними речами наших земляків під Дебальцево. Тепер він дістає їм обладнання для управління безпілотниками»…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.