Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На останній сесії міської ради депутати, більшість з яких становлять свободівці, надали в безоплатне користування приміщення харчоблоків їдалень навчальних закладів суб'єктам підприємницької діяльності, які здійснюють організацію харчування учнів у навчальних закладах м.Тернополя.

Серед підприємців є і син начальниці управління освіти та науки Ольги Похиляк - Ростислав.

Йому дісталися 8 та 21 школи. Нагадаємо, що до призначення на посаду, пані Похиляк була директором саме 8 школи.

Рішення міської ради - логічне, адже безкоштовна оренда дозволить підприємцям суттєво знизити вартість харчування учнів в школі. Однак, такі як Ростислав Похиляк і там додумуються, як нажитися.

В квітні минуло року суддя Тернопільського господарського суду мав вирішити спір між Тернопільською ЗОШ №2 та сином нинішньої начальниці управління освіти Тернопільської міськради Похиляк О.П., а за сумісництвом суб’єктом підприємницької діяльності Похиляк Р.С. Причиною судового розгляду є заборгованість підприємця перед школою за оплату комунальних послуг з орендованих приміщень площею 98,2 кв.м в період 2007-2010 р.р., які були йому передані на безоплатній основі для забезпечення харчування учнів.

Звичайно, суд би міг прийняти позитивне і об’єктивне рішення на користь ЗОШ, коли б не пані О.Похиляк, котра, замість відстоювання інтересів підпорядкованого їй начального закладу, вирішила, залишити бодай половину суми, а це майже 10 тис. грн., в сім’ї. Для цього, п. Похиляк О.П. виготовила додаток до договору-оренди 2007 роком, одразу наступним місяцем після підписання основного документа, в якому зменшила орендовану площу з 98,2 кв.м. до 43,2 кв.м і погодила його печаткою управління освіти. Однак поставила печатку управління, яке очолює вона зараз, а договір датований 2007 роком, коли управління очолювавла інша особа і воно мало іншу назвуі іншу печатку. Про це писали наші колеги з сайту
Реально

Зараз Ростислав Похиляк вже не годуватиме дітей ЗОШ №2, але іншим керівникам треба бути на сторожі.

Адже під маминим "кришуванням" за молодим підприємцем можуть рости не одні "золоті верби".

«Тернопільський тиждень»

  

Коментарі  

 
-6 #3 Ваня 03.03.2015 09:24
Не треба таку хєрню в коментах писати якшо не
розбираєтесь ні в чому, ви вже долюструвались
шо немає за шо поїсти навіть купити.
Вірите в ту хуйню яку вам нав'язують, а мозги не
включаєте.
Не можна людей обливати брудом без вагомих
причин....
Цитувати
 
 
+1 #2 Оля 02.03.2015 20:07
та вже люструйте!!!Гет ь!!!І бажано половину управління освіти заразом!!!
Цитувати
 
 
+9 #1 Дмитро 02.03.2015 13:30
Як же ж вони вже дістали ці ненаситні ублюдки, все корумповано, ну нічого, по маленьку всіх люструємо
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.