Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про порядок подання декларації про майновий стан та доходи

Про дії працівника Державної фіскальної служби під час отримання та опрацювання ним декларації громадян, та порядок подання декларації нашому виданню детально розказав Ігор Комендат.

Під час прийняття декларації працівник ДФС зобов’язаний перевірити наявність та достовірність заповнення всіх обов’язкових реквізитів. Інші показники в податковій декларації платника податків, до її прийняття перевірці не підлягають. Водночас він не може  відмовити у прийнятті податкової декларації з будь-яких причин, не визначених ст.49 ПКУ.

Якщо декларація заповнена з порушеннями, контролюючий орган зобов’язаний надати такому платнику письмове повідомлення про відмову у її прийнятті із зазначенням причин.

У разі отримання відмови платник може оскаржити рішення контролюючого органу в адміністративному або судовому порядку. Якщо буде встановлено, що відмова неправомірна, декларація вважається прийнятою у день її фактичного отримання.

Платники податків мають право написати письмову скаргу на неправомірні дії податківця або звернутися на сервіс «Пульс» за номером телефону 044-284-00-07. На такі дії працівників ДФС ми реагуємо миттєво і проводимо службові розслідування. За їх результатами винні особи притягуються до відповідальності..

Нагадаю, що декларацію про майновий стан та доходи можна подати через інтернет. Для користування послугою необхідно мати (отримати) електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення для надсилання електронних звітів. На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (http://sfs.gov.ua/) створено спеціальний банер «ДЕКЛАРУВАННЯ-2015», у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків. Скласти електронну декларацію дуже просто. Насамперед  платник повинен обрати відповідну категорію – «фізична особа-підприємець» або «громадянин», потім варіант збереження заповненої декларації у паперовому чи електронному вигляді. І вже після цього перейти безпосередньо до заповнення документу.

Така послуга позбавляє необхідності відвідувати податкову інспекцію для звітування. Особливо в нагоді цей сервіс стане для платників, в яких відрізняються адреси реєстрації та фактичного проживання.

Коментарі  

 
+1 #1 ABC 04.03.2015 13:50
І що потрібно робити податківцям-НЕ ХОДИТИ ПО ФІРМАХ збирати данину.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.