Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

270 депутатів Верховної Ради України проголосували за збільшення чисельності Збройних сил до кількості – 250 тисяч. Підтримав таке рішення й нардеп від Тернопільщини Олег Барна (фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»).

 -  Щоб в нашій країні було спокійно і мирно – збільшення Збройних сил – дієвий і дуже потрібний крок. Характерно, що це рішення не підтримали представники «Опозиційного блоку», які фактично закликають протидіяти мобілізації . Їхні виступи відкривають справжнє лице п’ятої колони Москви у нашій країні. Політики «Оппоблоку», колишні регіонали, несуть персональну відповідальність за розв’язування війни, анексію Криму і напад на український Донбас.А нам достатньо й 270 голосів для прийняття Закону, - пояснює нардеп.

Допоки Україна, не реалізувала цей крок, реальним методом боротьби з агресією  є  введення миротворців. Росія заявила, що заблокує введення миротворцівООН, використавши вето у Раді Безпеки ООН.

- Протидія з боку Росії – найкраща ознака правильності курсу Президента Петра Порошенка, який запропонував введення миротворців на лінію розмежування. Водночас реакція Росії – це відповідь скептикам, які критикують ідею з миротворцями, стверджуючи, що це заморозить конфлікт. Замороження конфлікту краще, ніж кривава рана війни, - наголошує Олег Барна.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.