Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прес-служба Тернопільської міськради стверджує, що люди задоволені владою. 

"Тернополяни задоволені результатами розгляду їхніх звернень міською радою". Саме під таким претензійним і впевненим заголовком, без анінайменшого натяку на скромність і в кращих зразках "совдепівської журналістики", у вівторок був опублікований черговий інофрмаційний "шедевр" на сайті Тернопільської  міськради.

Анкетування людей, які звертаються у міську раду з певними питаннями, провів відділ зв’язків з громадськістю відповідно до розпорядження міського голови №309 від 26 червня 2011 року «Про проведення анкетування».

Опитали відвідувачів чотирьох підрозділів міськради: відділу звернень та документообігу, «Єдиного дозвільного центру», відділу державних реєстраторів та управління з питань містобудування та архітектури.

Загалом анкети заповнили 257 людей. Більшість з них звертаються у міську раду для отримання дозвільного або іншого документу (53,7 %) щоб отримати консультацію або певну інформацію (31,52%), та з інших питань (17,12%).

Переважна більшість респондентів (в межах 93%) задоволені результатами та термінами розгляду їхніх звернень. За результатами анкетування визначили, що посадові особи міськради з розумінням відносяться до людей - так вважає 94,94% відвідувачів структурних підрозділів міськради. Щодо поінформованості людей, які звертаються у міськраду, то лише 66,93% опитаних володіють достатньою інформацією щодо вигляду і способу надання їм послуг працівниками міськради, однак понад 30% зазначають, що за запитами без проблем отримують необхідну інформацію у співробітників підрозділів.

Коментарі  

 
-1 #6 Ігор 08.09.2011 11:36
Насправді дуже багато чого змінилося за рік в міській раді. Чиновники реально чемніші стали, привітні, деколи навіть видно бажання допомогти!
Цитувати
 
 
+2 #5 Іра 07.09.2011 22:17
Думаю, що все правильно написано, реально простіше стало з цією каденцією, навели порядок. людей за людей почали сприймати!
Цитувати
 
 
-1 #4 Альона 01.09.2011 19:06
в мене так само проблем ніяких - заяву взяли і такі привітні до мене були
Цитувати
 
 
0 #3 свідок 01.09.2011 09:35
там дійсно нормально з людьми поводяться. я заяву писав - проблем ніяких
Цитувати
 
 
+3 #2 чомусь вірю 31.08.2011 21:20
а я думаю, що результати реальні. владі це треба для отримання сертифікату якості. там брехати не дужу то і получається
Цитувати
 
 
+4 #1 Вася 30.08.2011 19:07
ага, давайте будем вірити структурному підрозділу тернопільської мерії, керівництво якого всі святкові дні буквально не просихало і ходило синьо-червноим з паиросками вруках, особливо ввечері на співучці на 25річчя і перший день так званого чемпіонату
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.