Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Батьківщина», чий представник наразі виконує обов’язки голови облдержадміністрації, невдовзі може втратити важелі впливу на Тернопільщину. У крісло Івана Крисака хочуть посадити протеже «УДАРу» Віталія Ломаковича. Син скандального очільника Кременецького гуманітарно-педагогічного інституту має впливових патронів у Адміністрації Президента.

Ще під час виборчої кампанії 2012 року банкір Віталій Ломакович познайомився із Віталієм Ковальчуком. Останній очолював виборчий штаб партії «УДАР», під знаменом якої по одномандатному округу №164 балотувався Ломакович. Втім, симпатію Кременецького, Шумського, Підгаєцького, Збаразького, Лановецького районів отримав Михайло Головко. Віталій Ломакович натомість здобув підтримку тезки Ковальчука, який в грудні 2014 року став першим заступником голови АП.

З джерел у Адміністрації Президента нам стало відомо, що Віталій Ковальчук особисто піклується про призначення Ломаковича губернатором Тернопільщини. Ймовірно, це – втішний приз за невдалу спробу очолити улітку минулого року більш престижну Львівську область. Тоді Ломакович покладався на протекцію мера Львова Андрія Садового, з яким його пов’язує спільний готельний бізнес.

Вочевидь, тил у Адміністрації Президента міцніший, адже Віталій Ковальчук займається у структурі власне регіональними питаннями.

Банкір Ломакович наразі відхрещується від приналежності до «УДАРу». Із позапартійним статусом у квітні 2014 року він увійшов у Раду Національного Банку України.

 Про надійний зв’язок Ломаковича із Адміністрацією Президента говорить також його знайомство із представником Президента у Верховній Раді. Зі Степаном Кубівим Віталій Афанасійович працював свого часу у «Кредобанку».

Якщо навіть припустити, що із кріслом в ТОДА у Ломаковича не складеться, навряд чи це суттєво засмутить банкіра. Віталій Афанасійович людина далеко не бідна, про що свідчить подана під час виборчої кампанії декларація. У Верховну Раду він балотувався із доходом 1 млн. 845 тис. 528 грн.

Після відставки начальника управління МВС України в Тернопільській області Василя Облещука його обов’язки кілька місяців виконував перший заступник. Уже в найближчих кілька днів правоохоронці області отримають повноправного керівника.

Очолить управління нині виконуючий обов’язки Олександр Богомол. З джерел у Міністерстві внутрішніх справ нам стало відомо, що минулого тижня він пройшов співбесіду на посаду начальника відомства. Проводив кастинг особисто Арсен Аваков. Наразі в управлінні чекають наказу на призначення.

Олександр Богомол має звання полковника міліції. Перед тим як замінити Облещука очолював слідче управління обласної міліції.

Тернопільщина головного міліціонера позбулася ще 20 жовтня. Василь Облещук сам написав рапорт на звільнення і відправився на пенсію. Втім, зробити це йому довелося б у будь-якому разі, адже екс-начальник управління підпадав під закон «Про люстрацію». На керівній посаді Облещук знаходився ще за часів Януковича.

Без табу

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.