Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат-свободівець Михайло Головко після переобрання в Парламент дуже часто почав висловлювати свої думки з різних приводів. І це при тому, що у попередньому скликанні, коли ВО "Свобода" була представлена у Верховній раді власною фракцією, такої активності за паном Головком не спостерігалося.

Шукати причин такого словесного всплеску у молодого депутата не будемо, але спробуємо проаналізувати, чи збігаються його слова з реальними діями.

Михайло Головко обраний у мажоритарному окрузі №164 на Тернопільщині і є членом комітету ВРУ з питань податкової та митної політики. Зрозуміло, що основна його діяльність повинна бути спрямована на формування законодавчої бази для ефективного адміністрування оподаткування та допомогу своїм виборцям.

І пан Головко намагається...

Зокрема, на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" він критикує Уряд за намір отримати кредит від МВФ і пропонує свої механізми як зупинити девальвацію гривні та наповнити бюджет..

За словами нардепа, ми (йдеться напевне про свободівців, яких у Парламенті поточного скликання є не більше 10 - авт.) пропонуємо дієві кроки, аби наповнити держбюджет та зміцнити гривню, а саме:

— заборонити виведення капіталу в офшори, адже скільки в дірявий мішок не насипай, все одно там нічого не залишиться;

— націоналізувати державні підприємства, які були незаконно приватизовані, зокрема облгази, обленерго, ГЕСи, ТЕСи, які зараз працюють на кишені олігархів;

— ліквідувати приватні монополії, держава повинна здійснювати жорстке регулювання діяльності монополій, це стандартна світова практика;

— збільшити ренту за видобуток руди та нафти, а також оподаткувати приватні газові вишки;

— зменшити податкове навантаження, щоб вивести економіку з тіні.

Але Михайло Головко напевне забув, що свої пропозиції він як народний депутат має оформляти не у "Фейсбуці", а у конкретних законопроектах.

Натомість, у 2015 році з запропонованих народним обранцем 7 законопроектів (станом на 5 березня 2015 року) практично жоден (!) не стосується покращення стану економіки, зміцнення гривні, чи ефективності наповнення бюджету (ТУТ).

А з 90 запропонованих законопроектів з моменту обрання його нардепом 8-го скликання, лише 17 (тобто кожен пятий) напряму стосується його діляльності як члена комітету ВРУ з питань податкової та митної політики.

Серед усіх законопроектів, поданих народним депутатом Михайлом Головком тільки 1 (!) став Законом, що свідчить про низьку якість всіх решти, значна частина яких навіть не потрапляє у порядок денний засідань Верховної ради.

Можливо, саме тому пан Головко став таким балакучим, намагаючись підмінити свою непрофесійну законодавчу діяльнісь публічними розмовами ні про що...

                

 

Коментарі  

 
+1 #3 лесик 12.03.2015 17:10
Те що закони не проходять голосування лише доводить їх ефективність яка навмисне тормозится урядом шоко-зайця, так само як це було при януческо
Цитувати
 
 
0 #2 Ланівчанин 12.03.2015 17:04
Примітивна стаття...
А ви справді думаєте, що Яценюк чи Гройсман дозволять поставити на голосування законопроект Головка про заборону офшорів, націоналізацію чи ліквідацію приватних монополій?
Цитувати
 
 
-2 #1 Лука 12.03.2015 16:01
Я не прихильник Головка, але цікаво, які законодавчі здобутки в інших нардепів? Все пізнається у порівнянні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.